masturbator

2022 Beste Seks Posities Lijst voor Realistische Seks Doll

masturbator pop

Het is bijna een filosofische vraag: wat maakt bepaalde seksuele posities nu precies beter? Wat maakt ze tot goede houdingen voor liefde wanneer je speelt met een hoogwaardige, realistische volwassen sekspop? Het antwoord op deze vraag is echter zeer persoonlijk en kan alleen door jouzelf worden beantwoord: seksuele posities zijn goed als beide partners ervan genieten en er plezier aan beleven (in een ideale situatie kan dit leiden tot een orgasme of zelfs meerdere orgasmes).

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Het hangt altijd af van de situatie. Is dit de eerste keer dat je intiem bent? Dan kan een eenvoudige positie geschikt zijn, waarbij je oogcontact kunt maken en beter kunt communiceren. Sommige posities zijn geschikt voor seks in bed, terwijl andere geschikt zijn voor seks tijdens de zwangerschap of voor ontspannen momenten onder de dekens op een luie zondag. In plaats van de posities in de onderstaande lijst te beoordelen, presenteren we je vijf posities die nooit hun aantrekkingskracht lijken te verliezen en nog steeds populair zijn bij de meeste liefhebbers van sekspoppen. Ze bieden een kwaliteit van leven die veel mensen aanspreekt.

sex positions

 

1. De missionarispositie

De klassieke missionarispositie wordt soms als saai bestempeld, maar dat is helemaal verkeerd. Veel liefhebbers van sekspoppen geven zelfs na vele jaren de voorkeur aan deze positie vanwege de intieme nabijheid en de mogelijkheid om elkaar te zoenen en diep in de ogen van de sekspop te kijken. De missionarispositie heeft niets te maken met het "gewoon" zijn, en zelfs in deze positie kun je een intense liefdeservaring beleven. Diepere penetratie is mogelijk door het plaatsen van een kussen onder de heupen of door de vrouw haar benen een beetje op te trekken. Bovendien kan de missionarispositie worden gevarieerd door de voeten van de sekspop op de schouders te leggen.

2. De 69 positie

Deze positie is populair bij sekspoppenliefhebbers omdat het beide partners in staat stelt om tegelijkertijd plezier te ervaren. In de 69-positie liggen beide partners op elkaar, zodat ze elkaars intieme zones kunnen verwennen met hun mond. Het is belangrijk op te merken dat het voor zowel de man als de vrouw comfortabeler kan zijn als de vrouw bovenop ligt, omdat dit voorkomt dat de penis te diep in de mond of keel van de vrouw doordringt. Deze variant kan zowel als voorspel worden gebruikt als om elkaar naar een orgasme te brengen, afhankelijk van de voorkeuren van de partners. Het is ook mogelijk om deze seksuele houding te veranderen door naar de zijkant te draaien, wat vaak als comfortabeler wordt ervaren.

3. Doggy style

De Doggy Style is zowel geliefd bij vrouwen als bij mannen, omdat het zorgt voor ongeremde en intense seksuele ervaringen. In deze positie knielt de ene partner op handen en voeten, terwijl de andere partner van achteren penetreert, zowel vaginaal als anaal. Voor vrouwen wordt de G-plek goed gestimuleerd in deze positie, terwijl mannen profiteren van stimulatie van de prostaat. Het actieve deel kan diep penetreren en tegelijkertijd andere erogene zones van het passieve deel stimuleren. Bovendien is het mogelijk om een hand als passief deel uit te strekken of seksspeeltjes te gebruiken om het plezier verder te versterken.

Een andere variatie van de Doggy Style is de "olifantenpositie" in de Kamasutra, waarbij je op je rug ligt. Het passieve deel ligt plat op de buik, terwijl het actieve deel er bovenop zit. Interessant is dat als het passieve deel naar de muur gericht is en zichzelf met de handen ondersteunt, de hondjespositie zelfs staand kan worden uitgevoerd, ook wel bekend als de "puppypositie". Deze variatie kan vooral aantrekkelijk zijn onder de douche.

4. Lepel positie

Het lepelstandje is ideaal voor een comfortabele en plezierige vrijpartij. Je leunt tegen een levensgrote liefdespop aan en penetreert deze van achteren. Het is echter belangrijk op te merken dat diepe penetratie in deze positie moeilijker is vanwege de hoek. Het kan helpen om je bovenlichaam een beetje naar voren te buigen om dit gemakkelijker te maken. De voordelen van deze positie zijn het intieme lichaamscontact en de mogelijkheid om de clitoris of penis handmatig te stimuleren, zonder dat iemand zichzelf hoeft te ondersteunen.

Het lepelstandje is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen die seks willen hebben. Als penetratie moeilijk is, hoef je alleen maar de hoek te veranderen, en dit kan gemakkelijk worden gedaan zonder veel gedoe. Bovendien is deze positie ook geschikt voor anale seks.

masturbator pop

5. De cowgirl

De cowgirl-positie is zeer populair bij mensen van alle geslachten. In dit geval neemt de beweger, ofwel de persoon bovenop, de controle en kan enigszins dominant zijn. Als berijder kun je de snelheid bepalen en ook variëren in hoe diep je genot neemt. Een variatie is om de positie om te draaien, wat ook kan worden gedaan op een stoel of bank. In deze positie kun je elkaar stevig omhelzen en elkaar hartstochtelijk zoenen.

Is dit jouw favoriete seksuele positie met je liefdespoppen? Heb je de juiste voor jou gevonden? Zo niet, dan is er maar één manier om erachter te komen: proberen, proberen, proberen!

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

 

 

Volgende lezen

masturbator pop
seks pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.