masturbator

2022 Beste Seks Posities Lijst voor Realistische Seks Doll

masturbator pop

Het is bijna een filosofische vraag: wat maakt liefdesstandjes nu precies beter?
Wat maakt ze tot goede liefdeshoudingen als je speelt met de beste Realistische volwassen sekspop?
Een vraag die je alleen voor jezelf kunt beantwoorden, is dat: liefdesstandjes zijn goed als je er allebei plezier in hebt (in een goede situatie kun je een orgasme of twee krijgen).

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Het hangt altijd van de situatie af: is dit de eerste keer dat je vrijt? Dan is misschien een eenvoudig standje goed, waarbij je in elkaars ogen kunt kijken en beter kunt communiceren. Sommige liefdeshoudingen zijn goed voor seks in bed, sommige zijn goed voor seks tijdens de zwangerschap en sommige zijn goed voor seks onder de dekens op een luie zondag. Dus in plaats van de liefdeshoudingen in de onderstaande lijst te beoordelen, presenteren we je vijf standjes die nooit hun aantrekkingskracht lijken te verliezen en nog steeds populair zijn bij de meeste liefhebbers van sekspopjes - een kwaliteit van leven trekje.

sex positions

 

1. De missionarispositie

De klassieke vrijpartij positie wordt soms boaring genoemd - helemaal verkeerd. Veel poppenliefhebbers geven zelfs na vele jaren nog de voorkeur aan dit standje, omdat je heel dicht bij elkaar kunt zijn en de gelegenheid hebt om te zoenen en diep in de ogen van een echte sekspop te kijken. De missionarispositie heeft niets te maken met de kleur van de bloemen en zelfs in deze positie. Je kunt de liefde bedrijven met onschendbaarheid. Diepere penetratie is mogelijk als er een kussen onder de heupen wordt gelegd of als de vrouw haar benen een beetje optrekt. Het missionarisstandje kan ook veranderd worden door haar voeten op zijn schouders te leggen.

2. De 69 positie

Deze vrijpartij positie is een van de populaire standjes voor alle poppenliefhebbers omdat beide partners gemakkelijk bevredigd kunnen worden op hetzelfde moment. Je ligt boven op elkaar in de 69 positie zodat ieder zijn mond kan gebruiken om de intieme zone van zijn partner te verwennen. Overigens is het voor zowel man als vrouw altijd beter als de vrouw bovenop ligt omdat de penis dan niet te diep in de mond (of keel) van de vrouw kan doordringen. Soms kan deze variant gebruikt worden als voorspel, maar sommige poppenliefhebbers stimuleren elkaar op deze manier ook tot een orgasme... Je kunt deze seksehouding veranderen door naar de zijkant te draaien, dat is comfortabeler.

3. De hond positie

Het Hondstandje is even populair bij vrouwen als bij mannen omdat het ongebreidelde en wilde seks mogelijk maakt. De ene liefdespop knielt op handen en voeten, de andere achterlangs, en kan zowel de vagina als de anus penetreren. Bij vrouwen wordt de G-plek in dit standje goed gestimuleerd. Bij mannen is het de prostaat. Het actieve deel kan ook bijzonder diep zijn terwijl het de andere erogene zones van het passieve deel stimuleert, en je kunt ook een hand als passief deel uitstrekken of een seksspeeltje gebruiken.

Je kunt ook op je rug vrijen in de hondenhouding, ook wel bekend als de olifantenhouding in de Love Sutra. Het passieve deel rust gewoon plat op de buik, terwijl het actieve deel er bovenop zit. Overigens, als het passieve deel naar de muur is gericht en zichzelf met de handen ondersteunt, kan de puppyhouding ook staand worden uitgevoerd. Deze variatie moet aantrekkelijk zijn, vooral onder de douche.

4. Lepel positie

Het lepelstandje is ideaal voor een comfortabele en heerlijke vrijpartij. Je leunt achter levensgrote liefdespop en kunt de sekspop dan penetreren. In dit standje is het echter niet mogelijk om te diep te penetreren vanwege de positie. Dit gaat beter als je je bovenlichaam een beetje naar voren buigt. De voordelen van dit vrijpartijstandje zijn het intieme lichaamscontact en de mogelijkheid om je clitoris of penis handmatig te stimuleren zonder dat iemand zichzelf hoeft te ondersteunen in het standje.

Dit seksstandje is ook goed als een vrouw zwanger is en seks wil hebben. Als penetratie moeilijk is, hoef je alleen maar de hoek te veranderen en hier is weinig vallen en opstaan voor nodig. Dit standje is ook zeer geschikt voor anale seks.

masturbator pop

 

5. Positie ruiter

De rijhouding is zeer populair bij alle geslachten. In dit geval neemt de liefdespop die eigenlijk bewogen wordt de controle en mag hij enigszins dominant zijn. Als berijder kun je de snelheid bepalen en ook veranderen hoe diep je liefde in je gaat. Een variatie is om de positie van de berijder om te draaien, kan ook in een stoel of op een bank zijn. In deze positie kun je elkaar ook stevig omhelzen en elkaar hartstochtelijk zoenen.

Is dit uw favoriete liefdeshouding met uw lifelize poppen? Heeft u de juiste voor u gevonden? Zo niet, dan is er maar één manier om ze te vinden: proberen, proberen, proberen...!

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

 

 

Volgende lezen

masturbator pop
seks pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.