De geschiedenis van sekspoppen

sexpop

Wat is de magie van de sekspoppen, een van de steunpilaren van de hedendaagse erotische markt? Hoeveel weet je over sekspoppen? Vandaag neem ik u mee naar het verleden en het huidige leven van de "sekspop" ~

Wat is een liefdespop precies? Zoals de naam al zegt, een echte pop gemaakt van TPE & Siliconen materialen, met een massief lichaam binnenin, meestal in een één-op-één verhouding op ware grootte.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

Vorig leven - "Opblaasbare poppen"

Als het gaat om de levensechte sekspoppen, is het belangrijk om over hun voorganger te praten - de opblaaspop. Over de oorsprong van de opblaaspop wordt veel gediscussieerd, maar de heersende theorie is dat zij ontstond tijdens de Tweede Wereldoorlog (1939), in de wetenschap dat oorlog vooral een mannenaangelegenheid was en dat zo'n groep jonge, sterke jongens zich niet staande kon houden, dus gaf de Duitse Fuhrer specifiek opdracht tot de ontwikkeling van een pop die op de vrouwelijke fysiologie leek, zowel om in de behoeften van de soldaten te voorzien als om de verspreiding van seksueel overdraagbare ziekten te voorkomen.
.
Gelijkaardige poppen werden sinds de jaren 1950 in Duitsland verkocht, maar het was Japan dat ze echt op de markt bracht. De eerste poppen waren voornamelijk gemaakt van vinyl en rubber,  de huid van het lichaam was van hard plastic en de algemene vorm was rond en ruw, en simuleerde slechts ruwweg de structuren van het menselijk lichaam. De poppen moesten voor gebruik worden opgeblazen en waren gevoelig voor barsten en lekken na herhaald gebruik, en hun afbeelding was moeilijk te beschrijven, zodat een sterke verbeelding nodig was. Bovendien bevatte het materiaal dat werd gebruikt om ze te maken een groot aantal kankerverwekkende verbindingen, zoals vinylchloride, die nu grotendeels van de markt zijn verdwenen.
.
Aan het einde van de jaren 1980 kwamen latex poppen beschikbaar, met meer realistische handen, voeten, ogen en licht getextureerd haar, die nog steeds minder realistisch aanvoelden en vormden, maar zij waren tenminste enigszins menselijk, en men hoefde zich geen zorgen te maken over luchtlekkage. Tegen het begin van 1990 waren er combinatiepoppen met voorgevormde ledematen en torso's en enige mogelijkheid om te poseren, maar zoals de modellen in de kledingwinkels, kon de torso niet worden gebogen.


The Present Day - "Sex Doll"

Aan het eind van de jaren negentig begonnen realistischere sekspoppen op de markt te komen, dankzij de ontwikkeling van medische materialen en de vooruitgang in het productieproces, in combinatie met de toenemende marktruimte.
De bedrijven begonnen medische zachte silicone en pvc-materialen, en later medisch TPE materiaal te gebruiken, om realistischere reproductie van de eenheid van de pop, meer echte haartransplantaties, delen van het omgekeerde model, het volume van de pop, en de gemiddelde grootte van echt te reproduceren, zowel van het initiatiefgevoel of lichaamsaanraking "zij" dichter aan echt zijn, meer tonen De nieuwe geslachtspoppen worden ook gebouwd met een metaalskelet, dat de poppen realistischer maakt. Het ingebouwde metaalskelet maakt de gewrichten van de pop flexibeler en staat vele bewegingen en houdingen toe, en de gespleten structuur maakt het schoonmaken geschikter, en zijn functie is niet alleen beperkt tot de toepassing van opblaasbare poppen in volwassen producten, maar breidt zich ook uit tot de gebieden van lichaams rekwisieten, cameramodellen en cosplay.

.

Op dit ogenblik, zijn de belangrijkste verkoopmarkt en de fabrikant van fysische poppen op de markt hoofdzakelijk geconcentreerd in Japan, Europa, de Verenigde Staten, en andere gebieden, de fysische poppenindustrie van China sinds de vorige eeuw meestal om buitenlandse poppenbedrijven OEM te doen, na OEM voor poppen in Europa en de Verenigde Staten, begonnen om hun eigen poppen te ontwikkelen en te produceren. In de eenentwintigste eeuw, met de opkomst van DS DOLL, WM DOLLS, en andere nationale merken van entiteitpoppen, na de aanvankelijke copycat, imitatie, hebben vele entiteitpoppenfabrikanten hun onderzoek en ontwikkelingsinspanningen verhoogd, het huidmateriaal, lichaamsverhoudingen van nieuwe bouwmodellering, zodat de Chinese entiteitpoppen meer in overeenstemming met de esthetica van de markt zijn, bewees de verdere ontwikkeling ook dat dit avontuur succesvol is.

Een blik op de toekomst van sekspoppen

Met de ontwikkeling van de sociale economie en de verandering van de mentaliteit van de mensen, is het tijdperk van "praten over seks" voorbij, terwijl een nieuw tijdperk is ingegaan, de opkomst van de marktruimte en de voortdurende verbetering van medische materialen, hebben fysieke poppen het tijdperk bereikt van oneindig dicht bij echte mensen. Met de toevoeging van speciale functies zoals een 37 graden thermostaat voor het menselijk lichaam en uitspraak bij de aanraking van een echte persoon, zijn veel prachtig gemaakte fysieke poppen geclassificeerd als kunstverzamelobjecten.

Met de nieuwe generatie van producten, zal YourDoll blijven betere diensten en producten voor onze klanten te bieden. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.