latest sex dolls

De geschiedenis van sekspoppen

sexpop

Wat is de magie van de sekspoppen, een van de steunpilaren van de hedendaagse erotische markt? Hoeveel weet je over sekspoppen? Vandaag neem ik je mee naar het verleden en het huidige leven van de "sekspop" ~

Wat is een liefdespop precies? Zoals de naam al zegt, een echte pop gemaakt van TPE & Siliconen materialen, met een massief lichaam binnenin, meestal in een één-op-één verhouding op ware grootte.

 Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

Vorig leven - "Opblaasbare poppen"

Als het gaat om de levensechte sekspoppen, is het belangrijk om over hun voorganger te praten - de opblaaspop. Er wordt veel gediscussieerd over de oorsprong van de opblaaspop, maar de meest gangbare theorie is dat deze ontstond tijdens de Tweede Wereldoorlog (1939). Omdat oorlog voornamelijk een mannenaangelegenheid was en jonge, sterke mannen behoefte hadden aan emotionele steun, gaf de Duitse leider specifiek opdracht tot de ontwikkeling van een pop die leek op de vrouwelijke anatomie. Dit was bedoeld om te voorzien in de behoeften van soldaten en de verspreiding van seksueel overdraagbare ziekten tegen te gaan.

Vergelijkbare poppen werden in de jaren 1950 in Duitsland verkocht, maar het was Japan dat ze echt op de markt bracht. De eerste poppen waren voornamelijk gemaakt van vinyl en rubber, met een harde plastic huid en een algemene vorm die grof de menselijke lichaamsstructuren nabootste. Deze poppen moesten worden opgeblazen voor gebruik en waren gevoelig voor scheuren en lekkages bij herhaaldelijk gebruik. Hun uiterlijk was moeilijk te omschrijven, waardoor een sterke verbeeldingskracht nodig was. Bovendien bevatten de materialen die werden gebruikt voor de productie van deze poppen talloze kankerverwekkende stoffen, zoals vinylchloride, die tegenwoordig grotendeels van de markt zijn verdwenen.

Aan het einde van de jaren 1980 kwamen er latex poppen op de markt, met meer realistische handen, voeten, ogen en licht getextureerd haar. Hoewel deze poppen nog steeds minder realistisch aanvoelden en vormden, waren ze op zijn minst enigszins menselijk en hoefde men zich geen zorgen te maken over luchtlekkage. Tegen het begin van de jaren 1990 waren er poppen beschikbaar met voorgevormde ledematen en torso's en enige mogelijkheid om te poseren, maar net als de paspoppen in kledingwinkels konden de torso's niet worden gebogen.

The Present Day - "Sex Doll"

Aan het eind van de jaren negentig begonnen er realistischere sekspoppen op de markt te komen, dankzij de ontwikkeling van medische materialen en vooruitgang in het productieproces, in combinatie met een groeiende marktvraag. Bedrijven begonnen medische zachte siliconen en pvc-materialen te gebruiken, en later medisch TPE-materiaal, om een realistischere reproductie van de pop te bereiken. Hierdoor konden ze meer natuurlijke haarimplantaten, omgekeerde modelleringsdelen, de juiste lichaamsvolume en gemiddelde grootte van een echte persoon reproduceren. Dit resulteerde in een pop die qua gevoel en aanraking dichter bij de werkelijkheid kwam. Bovendien worden de nieuwe generatie sekspoppen gebouwd met een metalen skelet, wat zorgt voor een realistischere uitstraling. Het ingebouwde metalen skelet maakt de gewrichten van de pop flexibeler en maakt vele bewegingen en posities mogelijk. De gespleten structuur maakt het ook gemakkelijker om de pop schoon te maken. Deze functies hebben de toepassing van sekspoppen uitgebreid naar andere gebieden, zoals lichaamsrekwisieten, modellen voor fotografie en cosplay.

Op dit moment is de belangrijkste verkoopmarkt en fabrikant van fysieke poppen voornamelijk geconcentreerd in Japan, Europa, de Verenigde Staten en andere regio's. In China was de fysieke poppenindustrie voornamelijk gericht op het OEM (Original Equipment Manufacturer) produceren voor buitenlandse poppenbedrijven sinds de vorige eeuw. Na het OEM-werk voor poppen in Europa en de Verenigde Staten begonnen Chinese fabrikanten hun eigen poppen te ontwikkelen en te produceren. In de eenentwintigste eeuw hebben entiteitpoppenfabrikanten, zoals DS DOLL, WM DOLLS en andere nationale merken, na de eerste fase van imitatie en kopieerwerk hun inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling verhoogd. Hierbij hebben ze gekeken naar verbeteringen in het huidmateriaal en lichaamsverhoudingen van de poppen. Dit heeft geleid tot Chinese sekspoppen die beter aansluiten bij de esthetische voorkeuren van de markt, en bewijst dat deze ontwikkeling succesvol is.

Een blik op de toekomst van sekspoppen

Met de ontwikkeling van de samenleving en veranderingen in de mentaliteit van mensen, is het tijdperk van "taboe rond seks" voorbij en hebben we een nieuw tijdperk betreden. Dankzij de opkomst van de marktruimte en voortdurende verbeteringen in medische materialen, hebben fysieke poppen het niveau bereikt waar ze bijna niet van echte mensen te onderscheiden zijn. Met toegevoegde speciale functies zoals een 37 graden thermostaat om de lichaamstemperatuur van een mens na te bootsen en spraak bij aanraking, worden veel prachtig vervaardigde fysieke poppen nu zelfs beschouwd als kunstverzamelobjecten.

Bij YourDoll zetten we ons in om onze klanten steeds betere diensten en producten te bieden met de nieuwe generatie van producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

sekspop
8 redenen voor de populariteit van sekspoppen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.