masturbator

De 'seks' en 'schoonheid' achter de sekspop

masturbator pop

Sekspoppen hebben vaste voet gekregen in de speelgoedindustrie voor volwassenen dankzij de grote inzet van merknamen als Real Doll, die veel media-aandacht hebben gekregen voor hun innovatieve ultra-realistische poppen en nu ook robottechnologie. Binnenlandse merken zoals WM Dolls/YL Doll/SE Doll/Zelex Doll, werken ook aan meer gesofisticeerde poppen, maar zijn nog niet op het punt van massaproductie.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.


Wat voorspelt dit achter het feit dat we in de afgelopen 2021 een aanzienlijke stijging van de wereldmarkt voor levensgrote sekspoppen hebben gezien?

"Afgezien van het feit dat sekspoppen er de laatste jaren steeds authentieker uit zijn gaan zien. Eén ding kun je moeilijk negeren: de aandacht van de sociale media. Wij geloven dat dit een aantal factoren omvat die bepalen hoe hot de industrie op dit moment in de mainstream media is, één daarvan is dat e-commerce het zo gemakkelijk had gemaakt om verbinding te maken dat alles wat nodig is een video of een bijzonder esthetisch aantrekkelijk portret van een sexy pop gepost op een zelf-publicerend kanaal om snel viraal te gaan, de meesten van hen komen in hun dagelijks leven niet in contact met liefdespoppen, dus dit geeft hen een lust voor het oog (of misschien een schok wat dat betreft!)" - rapporten van een buitenlandse leveranciers van TPE & Silicone Sex Doll zeggen.

Bekijk onze webshop poppen nu https://www.monicamoments.nl/

Wanneer ze voor het eerst een echte pop zien, zijn ze vaak geschokt en geïntrigeerd door het realisme ervan, net zoals ze hopen indruk te maken op hun vrienden met dit nieuw ontdekte ding. Sommigen daarentegen gruwen van de realiteitszin en veroordelen deze op grote schaal op sociale media. Er is niets mis met het respecteren van ieders recht om zich uit te spreken, maar misschien kan een deel van de inhoud van de documentaire in kwestie hen laten zien dat er geen schaamte voor is. Een andere reden tot bezorgdheid is misschien de opkomst van ideologische stromingen zoals "feminisme" en "alleen-zijn", waar seksspeelgoedpoppen een hot topic zijn geworden omdat ze tegenstrijdig naast elkaar bestaan.


 

Misschien kunnen we er op een andere manier naar kijken, bijvoorbeeld naar kunst en design. Mensen zijn van nature geobsedeerd door het onbekende (daarom blijven ze ook vooruitgaan), dus kunnen we poppen net zo goed zien als een medium voor een soort om zich op een bepaald gebied uit te drukken en het onbekende te verkennen. Als je TDF binnenkomt, merk je al snel dat meer mensen praten over het ontwerp, de assemblage en de specificatie van de sekspoppen en de speciale namen en persoonlijkheden die de eigenaars van de liefdespoppen hebben gemaakt, hen hebben gegeven, enzovoort. Je merkt al snel dat het niet alleen om seks gaat, maar ook om creativiteit en verbeelding. Het is een hobby op dezelfde manier als mannen geobsedeerd zijn door verschillende tinten lippenstift, mensen het perfecte ontwerp van een product en de manier waarop het is gemaakt waarderen, en hetzelfde geldt voor vrouwelijke sekspoppen.

In feite zijn er twee uitersten in de perceptie van de gemeenschap van poppenbezitters (poppenliefhebbers), die vergelijkbaar zijn met 'vriendschappen' tussen poppen, waarbij de meeste mensen het gevoel hebben dat ze geheim gehouden moeten worden. In feite hebben deze poppen voor veel poppenliefhebbers hun volwassen functie tot op zekere hoogte verloren, en worden ze alleen nog gewaardeerd om hun rondingen, de kwaliteit van hun vormen, hun unieke persoonlijkheden, en de band die ze met hen hebben.

Volgens een beoefenaar van de siliconen poppenindustrie: "Onze klantenkring is diverser dan welke klantenkring ook. Wij verkopen aan verschillende geslachten, paren, poppenverzamelaars, cosplayspelers, nabestaanden, atleten, fotografen, en fashionista's"

"Iedereen heeft zijn eigen unieke en persoonlijke reden om een echte sekspop te hebben. Er zijn zelfs lange-afstands geliefden die elkaar liefdespoppen kopen als cadeau. Sommige mensen hebben er één, anderen hebben er veel, en iemand vroeg op een forum "Hoeveel 'volwassen poppen' heb jij?" Het antwoord is "Nee, maar ik heb drie "partners" of "familieleden"". Of: "Ik heb een poppenverzameling, ik 'gebruik' ze niet, het zijn gewoon mijn poppen". Sommigen zijn seksueel gemotiveerd, anderen niet. Sommigen worden mentaal gestimuleerd en dan verandert het volledig en onverwacht."

De overgrote meerderheid van popliefhebbers is beleefd, beleefd, open en eerlijk. De sekspop is een gevoelig product en vertrouwen en respect gaan twee kanten op. Als de rollen waren omgedraaid, zouden wij door anderen met hetzelfde respect en dezelfde vriendelijkheid behandeld willen worden. En meer dan wat ook, helpen merkbedrijven een deel van de bevolking aan gezelschap wanneer zij het gevoel hebben dat het leven hen niet de aandacht geeft die zij verdienen. Als u vraagt, zijn fysieke poppen een permanente oplossing? Wie weet, maar vooralsnog lijkt het goed te gaan met de sociale acceptatie en de verkoop in de sector.

Bekijk onze webshop poppen nu https://www.monicamoments.nl/

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.