masturbator

De 'seks' en 'schoonheid' achter de sekspop

masturbator pop

Dankzij toonaangevende merken zoals Real Doll, die veel media-aandacht hebben gekregen voor hun innovatieve ultra-realistische poppen en nu zelfs robottechnologie gebruiken, hebben sekspoppen een stevige positie verworven in de volwassenen-speelgoedindustrie. Binnenlandse merken zoals WM Dolls/YL Doll/SE Doll/Zelex Doll werken ook aan geavanceerdere poppen, maar bevinden zich nog niet in de massaproductiefase.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 • De rol van sociale media: Waarom sekspoppen de mainstream media veroveren
 • Het valt niet te ontkennen dat sekspoppen de afgelopen jaren steeds realistischer zijn geworden. Echter, één ding is moeilijk te negeren: de aandacht van de sociale media. Volgens rapporten van buitenlandse leveranciers van TPE & Silicone Sex Dolls zijn er verschillende factoren die bepalen waarom de industrie momenteel zo populair is in de mainstream media. Een van deze factoren is dat e-commerce het zo eenvoudig heeft gemaakt om verbinding te maken. Het enige wat nodig is, is een video of een bijzonder esthetisch aantrekkelijk portret van een sexy pop dat wordt gepost op een zelf-publicerend kanaal om snel viraal te gaan. Aangezien de meeste mensen in hun dagelijks leven geen contact hebben met liefdespoppen, wekt dit vaak interesse of zelfs verbazing op. Dit zorgt ervoor dat ze aantrekkelijk zijn om naar te kijken (of misschien zelfs schokkend, afhankelijk van de persoon).

  Bekijk onze sekspoppen hier>

  Van schokkend tot fascinerend: De reacties op het realisme van sekspoppen

  Bij hun eerste kennismaking met een echte sekspop worden mensen vaak zowel geschokt als geïntrigeerd door de ongelofelijke mate van realisme. Ze hopen indruk te maken op hun vrienden met deze nieuwe ontdekking. Anderen daarentegen gruwen van het realisme en uiten op grote schaal hun afkeuring op sociale media. Het is belangrijk om het recht van iedereen om zijn of haar mening te uiten te respecteren, maar wellicht kan een deel van de inhoud van de betreffende documentaire hen laten zien dat er geen schaamte hoeft te zijn. Een andere reden tot bezorgdheid kan de opkomst zijn van ideologische stromingen zoals "feminisme" en "alleen-zijn", waarin seksspeelgoedpoppen een controversieel onderwerp zijn geworden vanwege hun ogenschijnlijke tegenstrijdigheid.

   Sekspoppen als kunst en creativiteit: Een andere kijk op het fenomeen

  Misschien kunnen we op een andere manier naar sekspoppen kijken, bijvoorbeeld vanuit het perspectief van kunst en design. Mensen hebben van nature een fascinatie voor het onbekende (vandaar dat ze blijven evolueren), dus kunnen we poppen net zo goed zien als een medium waarmee mensen zich op een bepaald gebied kunnen uitdrukken en het onbekende kunnen verkennen. Als je een kijkje neemt bij TDF, zul je al snel merken dat veel mensen praten over het ontwerp, de assemblage en de specificaties van de sekspoppen, evenals de speciale namen en persoonlijkheden die de eigenaars voor hen hebben gecreëerd. Je zult al snel beseffen dat het niet alleen om seks gaat, maar ook om creativiteit en verbeeldingskracht. Het is een hobby, vergelijkbaar met hoe mannen geobsedeerd kunnen zijn door verschillende tinten lippenstift, mensen waardering kunnen hebben voor het perfecte ontwerp en de fabricage van een product, en hetzelfde geldt voor vrouwelijke sekspoppen.

  In feite zijn er twee uitersten in de perceptie van de poppenbezittersgemeenschap (poppenliefhebbers), vergelijkbaar met 'vriendschappen' met poppen, waarbij de meeste mensen het gevoel hebben dat ze geheim moeten blijven. Voor veel poppenliefhebbers hebben deze poppen hun volwassen functie tot op zekere hoogte verloren en worden ze alleen nog gewaardeerd om hun rondingen, de kwaliteit van hun vormen, hun unieke persoonlijkheden en de band die ze met hun eigenaren hebben.

  Volgens een beoefenaar in de siliconen poppenindustrie: "Onze klantenkring is diverser dan welke andere klantenkring dan ook. We verkopen aan verschillende geslachten, paren, poppenverzamelaars, cosplayspelers, nabestaanden, atleten, fotografen en fashionista's."

  Een scala aan motieven: Van seksuele intenties tot emotionele stimulatie

  Iedereen heeft zijn eigen unieke en persoonlijke reden om een echte sekspop te hebben. Er zijn zelfs langafstands geliefden die elkaar liefdespoppen als cadeau geven. Sommige mensen hebben er één, anderen hebben er veel. Op een forum vroeg iemand eens: "Hoeveel 'volwassen poppen' heb jij?" Het antwoord was: "Nee, maar ik heb drie 'partners' of 'familieleden'." Er zijn ook mensen die een poppenverzameling hebben en ze niet 'gebruiken', maar ze gewoon als hun poppen beschouwen. De motivatie kan seksueel zijn voor sommigen, terwijl anderen er geen seksuele intenties mee hebben. Sommigen worden mentaal gestimuleerd en dan verandert het volledig en onverwacht.

  Respect en vertrouwen: Essentiële waarden in de sekspoppenindustrie

  De overgrote meerderheid van de popliefhebbers is beleefd, vriendelijk, open en eerlijk. Een sekspop is een gevoelig product, en vertrouwen en respect zijn essentieel in beide richtingen. Als de rollen waren omgedraaid, zouden we graag door anderen met hetzelfde respect en vriendelijkheid behandeld willen worden. Bovendien bieden merkbedrijven een vorm van gezelschap aan een deel van de bevolking die het gevoel heeft niet de aandacht te krijgen die ze verdienen in het leven. Als je je afvraagt of fysieke poppen een permanente oplossing zijn, wie weet? Maar voor nu lijkt het erop dat de sociale acceptatie en de verkoop in de sector goed verlopen.

  Bekijk onze sekspoppen hier>

  Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

  Volgende lezen

  masturbator pop
  masturbator pop

  Laat een reactie achter

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.