latest sex dolls

Sekspop: voorstelling aan je ouders | Recensie [2022]

Sekspop: voorstelling aan je ouders | Recensie [2022]

 

Ben je het ook beu om constant vragen te krijgen van je ouders waarom je nog steeds single bent? Voel je de druk dat je gepusht wordt in een richting die je ouders voor ogen hebben? Omdat je jezelf begrijpt en houdt van het leven dat je momenteel leidt, is het tijd om een standpunt in te nemen.

JIJ bent JIJ! JIJ bent UNIEK! JIJ weet wat voor jou het beste is! 


Laat je ouders kennis maken met de liefdespop van je leven.

Waarschuwing: Als je ouders hartproblemen hebben, bespaar ze dan. ;-)

Bekijk onze webshop poppen nu https://www.monicamoments.nl/

Hier gaan we u informeren over het volledige proces wanneer je de pop voorstelt aan je ouders. Je ouders zullen jouw romantische leven nooit bespioneren en ze gaan je de vrijheid geven om te doen wat je wilt. 

Benodigdheden:

  • Een realistische sekspop
  • Een smartphone
  • Samen dineren
  • Een charmant gezicht

Bekijk onze webshop poppen nu https://www.monicamoments.nl/

Stap 1: Koop je favoriete Bride of Gentleman

Eerst moet je je sekspop halen. Hiervoor krijg je twee opties. Je kunt een gemiddelde sekspop of een verfijnde liefdespop kopen. In eerste instantie krijg je dit als een veelvoorkomende advertentie in je browser. Dat is het niet en er zit meer in. De echte liefdespoppen op deze site zijn realistisch en op mensenmaat. We zorgen er altijd voor dat elke realistische liefdespop uniek is gemaakt met het beste TPE-siliconenmateriaal. De hoogte van deze schattige poppen moet 158 cm of meer zijn.

Je persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk in deze keuze. Je kan de huidskleur en andere kenmerken van jouw pop zelf bepalen. Als je op voorhand al een vermoeden hebt dat de uiterlijke kenmerken van jouw liefdespop niet volstaan aan de standaarden van je ouders, onthoud dat dit enkel en alleen rondom jou draait.

Vind leuke lingerie voor je liefdespop nadat je haar hebt bezocht. Je kunt gaan voor booty shorts en hoge hakken om haar en jezelf te verwennen. Bovendien kun je haar nonchalant aankleden als je haar aan je ouders wilt voorstellen. Er staat je ouders een raar, verrassend diner te wachten dus maak haar zo levendig mogelijk. Je hoeft alleen maar aan je ouders te bewijzen dat de sekspop echt is.

Dit is een onvoorspelbare gebeurtenis en de reacties kunnen alle kanten op. Stel je nu voor dat je ouders tot het besef komen dat hun jongen verliefd is op een sekspop... Maar vergeet niet dat dit nog steeds jouw keuze is. :-)

Stap 2: Neem een paar foto's van je sekspop-partner

Japanese Young Girl sex doll Picture

Het zou absurd zijn om je ouders alleen maar te verrassen met een etentje in het gezelschap van je siliconen sekspop. Om een soepele overgangsperiode te hebben, moet je beginnen met je ouders hints te geven over wat ze kunnen verwachten. Eerst kan je je ouders laten kennismaken met je nieuwe romantische verlangens. Laat ze gissen zodat ze opgewonden raken en je seksualiteit appreciëren. Maak verhalen over je nieuwe partner die specifieke kenmerken hebben over de dame met wie ze hopen dat je eindigt. Dit zou hen opgewonden moeten maken over het ontmoeten van je nieuw gevonden partner. 

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

Hoe een sekspop je relatie met je vrouw beter maakt?
Wil je kleren dragen voor je sekspop?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.