masturbator

Q&A: Waar moet ik op letten bij het kiezen van een geschikt smeermiddel?

Q&A: Waar moet ik op letten bij het kiezen van een geschikt smeermiddel?

Naast natuurlijke fysiologische smeermiddelen (b.v. menselijke afscheidingen zoals zweet) zijn er verschillende kunstmatige smeermiddelen op de markt. Onder deze kunstmatige glijmiddelen zijn er die op siliconen-, water-, of oliebasis zijn. Deze smeermiddelen werden oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op menselijke huid en kunnen niet allemaal op uw sexy sekspop worden gebruikt. Dus, welk type van smeermiddelen zou je voor jouw liefdespop moeten kiezen? Bestaat er een risico dat de huid van jouw realistische liefdespop beschadigd wordt?

 

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

"Kan ik natuurlijke glijmiddelen gebruiken?"
Natuurlijk kan je de afscheiding van jouw eigen lichaam (speeksel) gebruiken om het lichaamsoppervlak van de siliconen & TPE sekspop te smeren.
Mogelijke nadelen: beperkte hoeveelheid en geeft een onaangename geur af.

"Hoe zit het met smeermiddelen op waterbasis?"
Smeermiddelen op waterbasis zijn veruit de beste oplossing. De vele voordelen zijn onder andere de hoge efficiëntie en het gemak van schoonmaken. Het milieuvriendelijke, anti-allergene glijmiddel op waterbasis heeft een niet-plakkerige, niet-vette textuur die ideaal is voor gebruik op volwassen sekspoppen gemaakt van siliconen en TPE. Glijmiddelen op waterbasis beschermen de gebruiker ook tegen vlekken. Het nadeel is dat ze niet geschikt zijn voor gebruik in water (douche of badkuip).

"Kan siliconen glijmiddel worden gebruikt om sekspoppen schoon te maken?"

Het is belangrijk om hier te benadrukken dat het absoluut verboden is om siliconen glijmiddelen te gebruiken op siliconen en TPE sex poppen. Siliconen glijmiddelen hebben uitstekende smeer- en reinigingsfuncties, maar dat zal het huidmatariaal van de sekspop onherroepelijk beschadigen. Het silicone glijmiddel zal met het gemaakte materiaal reageren om een mengsel te produceren dat schade aan de stroomgaten van het lichaam van de liefdespop zal veroorzaken en het onmogelijk zal maken om voor een lange tijd te gebruiken.

41.7kg Sexy Dolls

"Is een smeermiddel op oliebasis geschikt?"
Nogmaals, smeermiddelen op oliebasis zijn hier niet aan te raden. Naast het feit dat het oppervlak van de huid van jouw levensgrote pop te glad wordt, zijn glijmiddelen op oliebasis ook zeer moeilijk schoon te maken. Besef je hoe ongemakkelijk het kan zijn wanneer je pop vlekken krijgt die je niet volledig kan schoonmaken?

Samenvattend, de betrouwbare keuze is: Smeermiddelen op waterbasis!

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

8 redenen voor de populariteit van sekspoppen
sexpop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.