Seks met sekspoppen Echte gevoelens die je misschien niet kent

sexpop

Seks hebben met een sekspop voelt geweldig en kan emotioneel intiem zijn. Het is ook heel makkelijk om ervoor te zorgen dat het niet repetitief wordt. Je kunt experimenteren met verschillende standjes, soorten seks en speciale glijmiddelen. Je kunt zelfs de outfits, pruiken, en soms zelfs de verhoudingen van je sekspoppen veranderen. Door deze dingen te doen, zul je ervoor kunnen zorgen dat je ervaringen niet repeterend worden en zelfs beter kunnen zijn dan je eerste keer. Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, kopen de meeste van onze klanten deze poppen voor realistisch, seksueel gezelschap. Zij zijn ontworpen voor dit doel, en opwinding. De sleutel is zich aan enkele beste praktijken te houden zodat u een geweldige ervaring hebt, en uw sekspop is er voor u voor jaren te komen.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.Vergeet niet dat voor de beste seksuele ervaringen, je misschien wat geld moet uitgeven. Levensechte sekspoppen van topkwaliteit zijn niet goedkoop. In feite zijn ze vrij duur, met prijzen die vaak de 1.000 dollar overschrijden. Denk eraan dat het een lange investering is, waar u alleen maar voordeel uit kunt halen. Top sekspoppen zijn zo realistisch dat je vaak niet eens het verschil ziet tussen seks met een van hen of met een mens. 

 Hoe voelt het om een sekspop te kussen en aan te raken?
Zoenen kan heel echt aanvoelen, het gezicht is zacht en haar mond zal opengaan, je kan je tong erin steken en de hare voelen. Ja, de pop heeft een tong en tanden, en een diepe keel.

Moderne TPE en silicone sekspoppen zijn gemaakt om 'net echt' aan te voelen. Ze voelen zacht aan en zijn zeer realistisch. De gezichtskenmerken en de lichaamsdelen worden gevormd van echte vrouwen en dan vaak verbeterd om aan uw behoeften te voldoen. Wil je grotere tieten of een boerenkont? Zij worden gemaakt zoals u hen wilt.

De borsten van een sekspop zijn zacht en rond en zeer knijpbaar, zachte perky tepel met grote konten ook!


Vaginale seks

Dit is een van de meest voorkomende manieren voor mensen om van hun siliconen poppen te genieten. Elke vrouwelijke sekspop die wij verkopen komt met een volledig functionele vagina. Voor veel van onze poppen hebt u uw keus tussen een verwijderbare (gelijkend op een pocketpussy of een vleeslicht) of vaste vagina. Wij vermelden de diepte van elke pop vaginale opening op onze website. Zorg ervoor dat u een pop kiest die geschikt is voor uw maat.

Al onze poppen zijn samengesteld uit silicium of TPE. Beide zijn buitengewoon realistische gevoelens. Onze vagina's zijn gemaakt voor plezier, en zo ontworpen dat het voelt alsof je seks hebt met een echt levend mens. Het proces werkt net als, dan je je zou voorstellen. Je plaatst de pop zoals je wilt, dringt de pop binnen en gaat verder zoals je normaal zou doen. De wrijving en de druk gecombineerd, voelt absoluut verbazend.

We krijgen vaak de vraag of het goed is dat mannen in hun poppen eindigen. Het antwoord is ja. Dit is een veel voorkomende praktijk, en onze poppen zijn ervoor ontworpen. Later zullen wij in detail treden over de verzorging van uw pop, nadat dat gedeelte voorbij is.

Anale seks

Zoveel mensen fantaseren over anale seks. Anale seks, ja dat kan de sekspop ook geven, en haar kontje moet goed aanvoelen, zal goed opengaan, en ook strak aanvoelen, je zou weinig moeite moeten hebben om anale seks te hebben met een sekspop. Het is normaal, gezond en zeer plezierig voor veel mensen. Het slechte nieuws is dat het moeilijk kan zijn om een gewillige partner te vinden, laat staan één die het ook leuk vindt om te ontvangen. Goed nieuws! Zowel onze mannelijke als vrouwelijke poppen zijn functioneel op deze manier. Onze productingenieurs ik hebben hard gewerkt om de poppen zo te ontwerpen dat gegarandeerd uw mening zal verbazen.

Orale seks

Afhankelijk van het type TPE liefdespop dat u hebt en waar u in bent, kan orale seks bevredigend zijn. Sommige poppen zijn ontworpen om diep te pijpen en met een beetje warmte en glijmiddel, kunnen zij net als een menselijke mond voelen.

Is een pijpbeurt van een sekspop hetzelfde als een pijpbeurt van een persoon? Het antwoord is nee, ze zijn niet hetzelfde. Een liefdespop zal niet de zuigkracht van een echte persoon simuleren en ze zijn over het algemeen meer in voor vaginale en anale seks. Er zijn voors en tegens voor beide. Maar toch, een sekspop pijpen is verdomd leuk. Zie het als volgt. Als de fabrikant een sekspop maakt, hoeft de mond maar twee dingen te doen. Het moet er leuk uitzien en het moet plezier geven. Je hebt natuurlijk glijmiddel nodig, maar je hoeft je nooit zorgen te maken over de kokhalsreflex van je pop, of ze een stijve nek krijgt, of hoe ze zal reageren als je klaarkomt.

Vergeet de smeermiddelen niet

Om verwondingen aan uw huid te voorkomen en optimaal te kunnen genieten van vaginale, anale of orale penetratie met uw penis, moet u ervoor zorgen dat de opening goed is voorzien van glijmiddel.
De meeste mensen maken de keuze om een glijmiddel te gebruiken zodat hun seksuele expeariences gemakkelijk en plezierig zijn. Als je dit doet, kies dan altijd voor glijmiddelen op waterbasis. Glijmiddelen op olie- of siliconenbasis kunnen uw poppen beschadigen, en vlekken veroorzaken. Glijmiddel op waterbasis wordt sterk aanbevolen voor gebruik omdat het hygiënischer is, gemakkelijk schoon te maken, en het zal niet overal gaan in tegenstelling tot silicone glijmiddelen.

Breng glijmiddel aan op elke plaats waar u wilt binnendringen. Ga alleen niet te ver. Als je te veel probeert te gebruiken zal het snel plakkerig en rommelig worden. Hier is een beetje een sekspop leven Pro tip. Als u denkt dat u een beetje meer glijmiddelen nodig hebt, probeer dan een klein beetje warm water toe te voegen. Dit kan de glijmiddelen reactiveren en is vaak alles wat je nodig hebt om door te gaan met je ervaring.

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan een drogere aanpak. Daarvoor gebruiken ze vaak poeder. Dit vermindert de wrijving maar creëert een heel ander seksueel.

Voordelen van seks met een sekspop

Laten we het nu eens hebben over de voordelen van seks met een sekspop. Ten eerste, het is veel gemakkelijker om met haar te experimenteren. Je echte menselijke partner staat misschien niet zo open voor sommige ideeën zoals anale seks of verschillende standjes. Met je sekspop zul je geen problemen ondervinden als het daarop aankomt. Je hebt altijd al anale seks willen proberen, maar je vriendin zei nee? Sekspop zal geen nee tegen je zeggen. In feite, zal zij niets zeggen tegen wat u beslist om met haar te doen.

Als je in een relatie zit, kan die ook baat hebben bij een sekspop. Het toevoegen van een sekspop aan je erotische leven kan een frisse en opwindende ervaring zijn. Het kan ook een goede oefening zijn voordat je een triootje probeert. Hoe dan ook, het is een win-win situatie.

Hoe voelt het om seks te hebben met een sekspop? Het voelt geweldig, en je moet het zeker proberen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.