latest sex dolls

De Beste Sex Doll shop in Nederland - Bekijk onze poppen

De Beste Sex Doll shop in Nederland - Bekijk onze poppen

Deze poppen komen tot leven op sociale media

sex pop

 


Ja! Je hoorde het hier als eerste. Sekspop-influencers zijn nu een ding. En hoewel ik je misschien onverwacht heb betrapt, gebeurt dit fenomeen op grote schaal, en het wordt tijd dat we er vrede mee sluiten. In dit artikel bespreken we wat influencers voor sekspoppen zijn en, nog beter, werpen we licht op het taboe-spoor dat sekspoppen in de loop der jaren hebben ingenomen.
Zoals je weet, zijn sekspoppen niet altijd populair geweest onder de bevolking. Jarenlang werden mensen die sekspoppen gebruikten bestempeld als pervers, waarbij de meeste mensen terugdeinzen om in het openbaar over het onderwerp te praten. Gelukkig ontdekten meer mensen de voordelen die deze menselijke imitaties met zich meebrengen, en de laatste paar jaar hebben we massale adoptie gezien bij mensen die aanvankelijk op het zijsprongschip zaten.


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

De pandemie is vooral een ontwakende oproep geweest voor de sekspoppenindustrie, waarbij de meeste verkopers melding maken van een sterke stijging van de verkoop en vragen over liefdespoppen. Hier bij SexyRealSexDolls moesten we versterking halen om aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen.
De magische overgang
In wat gezien kan worden als de beste twee jaar voor de sekspopwereld, was de periode 2020-2022 een revolutie. Het zorgde niet alleen dat meer mensen hun eerste sekspop kochten, maar het opende ook deuren voor creatievelingen om wat extra geld te verdienen met de tegenspoed.

Net als YouTube, waar het aantal makers en weergaven tijdens de pandemie kelderde, slopen Instagram-sekspopbeïnvloeders zonder veel ingang binnen. Zie je, met meer mensen die thuis opgesloten zitten, begonnen mensen hun YouTube-kanalen in een poging om de tijd te gebruiken en, voor degenen die ontslagen waren, om wat bij te verdienen. Evenzo zag de pandemie een nieuwe markt opengaan, de markt voor sekspopbeïnvloeders.
'Speciale' roeping
In tegenstelling tot je dagelijkse Instagram-beïnvloeders, worden hun neven en nichten uit de sekspop gedreven door grotere ambities en aspiraties dan geld en roem. Het doel is om meer mensen te bereiken en mensen verder voor te lichten over waarom ze de sekspop-revolutie moeten omarmen. Celestina, de eerste sekspopbeïnvloeder, werd bijvoorbeeld geboren uit de behoefte om te bewijzen dat een echte sekspop meer Instagram-volgers kan krijgen dan een bedrieger.

Nu, hier is het verhaal. Celestina is de vriendin van een Amerikaanse recensent van seksspeeltjes. T, de vriend, besloot een Instagram-account te openen nadat een vrouw in het NIEUWS was gekomen omdat ze talloze plastische operaties had ondergaan om eruit te zien als een sekspop. Persoonlijk klinkt dit retrogressief, aangezien we continu hard werken om sekspoppen te ontwikkelen die eruitzien en zich gedragen als een medemens.
Voor T was dit een kans om te bewijzen dat een echte sekspop meer Instagram-beroemd en herkenbaar kan zijn voor mensen - een campagne voor belangenbehartiging voor sekspoppen en robots die succesvol is geweest, waarbij Celestina momenteel meer dan 3k volgers heeft.
In de jaren die volgden op de introductie van Celestina, hebben we meer liefhebbers van sekspoppen influencers zien worden. En met websites zoals The Doll Forum met meer dan 70k leden, is het niet moeilijk te begrijpen waarom sekspopbeïnvloeders aan populariteit winnen op de interwebs.


Demystificerende sekspoprelaties

sex pop
Zoals eerder benadrukt, is de inspiratie achter sekspopbeïnvloeders anders. In tegenstelling tot je favoriete influencer, worden ze gedreven door de behoefte om het lot van sekspoppen te laten zien. Natuurlijk valt er wat geld te verdienen, maar het doel is belangrijker dan dat, je kunstmatige partners een persoonlijkheid geven.

Sex Doll-beïnvloeders - Het nieuwe tijdperk!


Net als de alledaagse menselijke beïnvloeders, helpen deze lieftallige sekspop-beroemdheden een specifiek onderwerp of product te demystificeren, zodat mensen ze beter kunnen begrijpen. Door persoonlijkheid aan je favoriete sekspop toe te voegen, wordt het meer dan een levenloos object. Denk er over na! We hebben allemaal verschillende karaktereigenschappen, wat het ontmoeten van nieuwe mensen spannend maakt. Op dezelfde manier helpen deze influencers het persoonlijkheidsaspect te benadrukken, dus sekspoppen zijn opvallender en meer dan alleen hun uiterlijk.
Pro-tip! Er valt wat geld te verdienen
Hoewel het de ambitie is om meer mensen te informeren over sekspoppen en hun belang, verdienen sekspopbeïnvloeders geld aan de kant. En wie klaagt?

Er is behoorlijk wat geld te verdienen, of het nu gaat om hun Instagram-accounts waarmee ze inkomsten genereren of om optredens met sekspoppromoties. Sommige sekspopbeïnvloeders nemen deel aan tentoonstellingen en sommigen vertegenwoordigen zelfs kledingmerken als ambassadeurs. Het is dus niet allemaal educatie en bewustwording; er is een stimulans.
Praat met ons om te leren hoe u geld kunt verdienen door ons merk te promoten met uw pop! Word lid van ons partnerprogramma
De toekomst? Het is nu!


En dat is het! Hoewel sommige mensen sekspoppen nog steeds als een vreemd onderwerp beschouwen, kunnen we niet negeren hoe ver we in de loop der jaren zijn gekomen. De geleidelijke verandering in de perceptie van mensen, de massale acceptatie die door de pandemie wordt gekatalyseerd, en de algemene groei van de sector zijn voor iedereen zichtbaar.

Het fenomeen sekspop-beïnvloeder had niet op een beter moment kunnen bloeien wanneer we naar de Metaverse en Virtual Worlds gaan, en we zullen poppen en bots daar met elkaar zien omgaan. 

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

sex pop
Top 5 redenen om een sekspop  te kopen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.