latest sex dolls

Waarom steeds meer mannen meer van sekspoppen houden dan van echte vrouwen

Latest sex dolls

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

De populariteit van sekspoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen, ondanks het feit dat het onderwerp aanvankelijk als taboe werd beschouwd en er enig stigma aan verbonden was, vooral in het openbaar. Onderzoek heeft aangetoond dat mannen vaker seksuele activiteiten hebben met sekspoppen dan met echte vrouwen, wat betekent dat ze de voorkeur geven aan vrijen met een pop in plaats van met een echt persoon.

European Mature Women sex doll Galleries

Maar waarom zijn mannen zo geïnteresseerd in TPE sekspoppen? Wat is de reden dat ze duizenden dollars uitgeven aan levensechte siliconenpoppen in plaats van op zoek te gaan naar echte relaties met vrouwen?

Hieronder staan de citaten van echte sekspop eigenaars over waarom ze sekspoppen kochten:

"Ik was het zat om alleen te zijn. Telkens wanneer het raceseizoen begon en ik de meeste weekenden aan raceauto's werkte, werden de meeste vrouwen met wie ik uitging boos. Bovendien wilde ik niet betrokken raken bij al die spelletjes die echte vrouwen met zich meebrengen.."

"Het lijkt erop dat het hele concept van daten en trouwen is uitgegroeid tot een valstrik voor mannen. Hoe je het ook probeert te spelen, zij heeft altijd de controle en zal deze waarschijnlijk op een gegeven moment gebruiken. Poppen zijn een verstandig alternatief dat goed genoeg aan mijn behoeften voldoet om een bevredigende regeling te hebben."

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

Waarom zijn siliconen sekspoppen een uitstekende metgezel voor mannen?
Top 5 Meest Populaire Sekspoppen die je moet kopen in 2022

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.