latest sex dolls

15 redenen waarom mannen meer van sekspoppen houden dan van echte meisjes

Latest sex dolls

European Mature Women sex doll Galleries

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

 

 

De populariteit van de sekspop is in de loop der jaren enorm toegenomen, rekening houdend met het feit dat het onderwerp aanvankelijk als een taboe werd beschouwd met enig stigma verbonden aan het spreken erover, vooral in het openbaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen het vaakst betrokken zijn bij seksuele activiteiten met sekspoppen en niet met echte meisjes, wat betekent dat mannen liever met een pop vrijen dan met echte meisjes.

Waarom houden mannen van TPE sekspoppen? Waarom geven ze duizenden dollars uit aan levensechte siliconenpoppen in plaats van echte vrouwen na te jagen?

 

Hieronder staan de citaten van echte sekspop eigenaars over waarom ze sekspoppen kochten:

 

"Ik was het zat om alleen te zijn. De meeste vrouwen met wie ik uitging, werden boos toen het raceseizoen begon en ik de meeste weekenden aan raceauto's ging werken. En ik wil niet al die spelletjes die echte vrouwen met zich meebrengen."

 

"Het lijkt erop dat het hele dating/huwelijk concept is uitgegroeid tot een soort van dood-val voor mannen. Hoe je het ook probeert te spelen, zij heeft altijd alle kaarten in handen en zal ze waarschijnlijk op een gegeven moment gebruiken. Poppen zijn een goed en verstandig alternatief. Ze voldoen goed genoeg aan mijn behoeften om een duurzame regeling te hebben. 

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

Waarom zijn siliconen sekspoppen een uitstekende metgezel voor mannen?
Top 5 Meest Populaire Sekspoppen die je moet kopen in 2022

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.