Garantie en Product voorschriften

Garantie
We staan voor 100% achter de kwaliteit van onze producten. Dit onderbouwen we met een 100% niet-goed-geld-terug garantie.

Niet tevreden met je bestelling? Geen probleem, je hebt 30 dagen lang de tijd om de bestelling in dat geval te retourneren naar ons Nederlandse retouradres.

Je kunt hierdoor gemakkelijk retourneren en krijgt je geld terug zonder extra vragen. Snel, makkelijk en direct.

Standaard ontvang je 12 maanden fabrieksgarantie.

Neem contact op met de klantenservice voor een retourformulier.


Product voorschriften
Wees voorzichtig met het plaatsen van kleding op onze poppen, het materiaal van de pop kan namelijk kleur opnemen afkomstig van de kleding.

Gebruik daarom enkel kleding die meerdere keren gewassen is en bij voorkeur wit om vlekken te minimaliseren, laat de poppen geen kleding dragen om vlekken geheel te voorkomen.

Onze poppen worden vlak voor transport ingesmeerd met een vettige substantie, dit is om het materiaal flexibel en goed te houden tijdens verzending en opslag.

De doos waarin de pop verzend word kan aan de binnenkant wat vlekken laten zien, maar dit is afkomstig van de vloeistof die de pop flexibel houd.

Wees er van bewust dat deze substantie eraf gewassen moet worden omdat dit anders meubels kan bevlekken. Plaats de poppen niet op textiel of meubels om vlekken volledig te voorkomen.

Aangenaam... Mijn naam is Britney..

SexDolls?

Welkom op het juiste adres, bekijk al onze sexpoppen, masturbators voor mannen én vrouwen hier.

Lage prijs, de beste kwaliteit en de vrolijkste klanten.