Doll Dressing Contest

 

Deel je foto en win...

We weten dat veel klanten van ons graag de tijd en energie nemen om de ervaring met de pop zo fijn mogelijk te maken, we hebben namelijk al tientallen berichten mogen ontvangen van gebruikers die kleding kopen voor hun poppen. De ene foto nog unieker dan de ander. Hier zijn we enorm tevreden mee en we willen deze foto's zo goed mogelijk benutten.

Binnen de community van Monica Moments zien we veel mooie poppenkostuums en video's. We zien hoeveel klanten van hun poppen houden. Het aankleden van poppen kan leuk en spannend zijn, Een pop met een sexy kostuum maakt de seks spannender en laat je veel makkelijker in de fantasiewereld gaan. Het team van Monica Moments vind het geweldig dat klanten hun eigen afbeeldingen van poppenkostuums delen. Om dit aan te moedigen, en om meer beginners die niet weten hoe ze poppen moeten aankleden meer vaardigheden te laten leren, besluiten we de Doll Dressing Contest te organiseren.

Stuur daarom je mooiste foto of video van de geklede pop naar Info@monicamoments.nl 

Meedoen doe je zo:

De eerste 300 deelnemers krijgen 10-50 euro teruggestort van Monica Moments door contact op te nemen met info@monicamoments.nl en hun foto in te sturen. Het bedrag zal worden bepaald op basis van de kwaliteit en uniekheid van de foto.

Hierna gaan we per kwartaal winnaars kiezen en prijzen uitreiken. 

Voordat je je Doll kleding laat dragen, willen we je nadrukkelijk vragen de volgende 3 punten te onthouden.


1. Was alle kleding drie maal voordat je ze gebruikt

Nieuwe en ongewassen kleren met kleurstoffen kunnen gemakkelijk vlekken creëren op je pop. Dus voordat je ze gebruikt, moet je ze vele malen wassen zodat ze geen kleurstof meer op de pop achterlaten. Vanwege de complexiteit van kleding raden wij u ook aan de kleding korte tijd te testen op de verborgen plaatsen van uw pop.


2. Vermijd donker gekleurde kleding

Vergeleken met sommige lichtgekleurde kleding kan donkergekleurde kleding gemakkelijker vlekken maken op uw pop, zelfs als ze gewassen worden. Dus om depop schoon te houden, kun je dergelijke kleding beter vermijden.


3. Vermijd strakke kleding

Zoals we weten zijn TPE poppen zacht en voelen ze geen druk. Dus als je de poppen aankleedt met strakke kleding, kunnen er inkepingen en markeringen op komen. Het is theoretisch mogelijk, maar beperk dan de tijd dat ze gedragen worden.

Voorwaarden:

De bestandsgrootte: Moet minder dan 50MB zijn

De foto eis: De foto die je instuurt moet origineel en scherp zijn. De pop op de foto moet ook realistisch, mooi, prikkelend, schoon en netjes zijn. Wanneer je de beschrijving van de foto maakt, kun je wat over je ervaring schrijven met het kostuum en de pop.

Over het uploaden: Je mag 1-5 foto's per pop uploaden. Elk kostuum is toegestaan. We beoordelen slechts één foto van de door jou bestelde pop.

Voorbeeld:
Heb je 2 poppen besteld, en stuur je per pop 5 foto's in? Dan maak je kans om 2 maal een prijs van 10-50 euro terug te ontvangen. Wij kiezen dan de beste foto's

Heb je 1 pop besteld maar wel meerdere kostuums? In dat geval kiezen wij van de ingestuurde foto's er één uit, ongeacht de hoeveelheid foto's.


Verboden items:

- De foto die je instuurt mag niet politiek of gevoelig zijn.

- Vanwege het speciale product moeten de deelnemers volwassenen zijn.

Tip: De inzending wordt niet meteen op de website getoond. We zullen het beoordelen en uploaden zodra we de foto verwerkt hebben. Als we de foto niet binnen 3 dagen uploaden, betekent dit dat de foto niet voldoet aan de eisen van de inzending, je kunt dan de foto aanpassen en opnieuw insturen.


Als je besluit je foto in te sturen ga je akkoord dat de foto op de website of in marketingcampagnes zal worden gebruikt.

Aangenaam... Mijn naam is Britney..

SexDolls?

Welkom op het juiste adres, bekijk al onze sexpoppen, masturbators voor mannen én vrouwen hier.

Lage prijs, de beste kwaliteit en de vrolijkste klanten.