Retouren

Wilt u een bestelling ruilen of retourneren? Volg dan de volgende 4 eenvoudige stappen.

 

Als u niet tevreden bent met het product, kunt u het product tot 30 dagen na ontvangst omruilen of retourneren zonder opgaaf van reden. Na deze melding (het aangeven van de retour) heeft u nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.1) Controleer of uw bestelling voldoet aan de opgegeven voorwaarden:

Omdat onze producten binnen het hygiënebeleid vallen zijn deze niet meer te retourneren wanneer deze gebruikt zijn of wanneer de seal verbroken is. Iedere bestelling zal worden geleverd in een doorzichtig gesealde zak en waarschuwingssticker zodat je eenvoudig kunt bepalen of het product aan je verwachtingen voldoet zonder dat je de seal hoeft te verbreken. Zo kun je veilig besluiten of de bestelling terug mag of aan je verwachtingen voldoet.


2) Meld je retour aan via https://MonicaM.montareturns.com/

Vul hierbij de laatste 4 cijfers van je ordernummer in (Bijvoorbeeld 1123) en het door jouw gebruikte e-mail adres zoals bij bestelling.

Dan kun je eenvoudig binnen een paar minuten een retourlabel uitprinten.

Binnen ons retourenportaal kun je eenvoudig een verzender kiezen waarmee je de items wilt gaan verzenden, let wel op; de prijzen kunnen per vervoerder wat verschillen o.b.v. bezetting, gewicht en de waarde van de zending.3) Verpak de artikelen zo veilig mogelijk, bij voorkeur in de originele verpakking en sluit het retourformulier in.

4) Lever het pakket af bij het postkantoor en zorg ervoor dat u het pakket voorziet van een Track and Trace code. Als afzender bent u verantwoordelijk voor de levering en wij houden er niet van om misverstanden te creëren.

Zodra we het pakketje hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat we het geld binnen 6-14 dagen op uw rekening hebben teruggestort.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket in ons magazijn. 

LET OP:
We behouden het recht om een gedeelte van het terug te betalen bedrag in te houden wanneer de retour beschadigd of niet compleet wordt geretourneerd.

Zorg er dus voor dat je jouw bestelling zorgvuldig open maakt en de doos niet onnodig beschadigd of openscheurt.-

Aangenaam... Mijn naam is Britney..

SexDolls?

Welkom op het juiste adres, bekijk al onze sexpoppen, masturbators voor mannen én vrouwen hier.

Lage prijs, de beste kwaliteit en de vrolijkste klanten.