Voor Nieuwkomers: HOE gebruik je sekspoppen?

Voor Nieuwkomers: HOE gebruik je sekspoppen?

Leven met een pop

Omkleden

Als liefhebber van sekspoppen, is het dagelijks aankleden van je pop een essentiële taak waar je bedreven in moet worden. Je kunt ervoor kiezen om haar vandaag sportkleding aan te trekken, morgen een bikini enzovoort. Bij het selecteren van modieuze kleding voor je sekspop is het belangrijk om goed op de maat te letten. Aangezien liefdespoppen een perfect lichaam hebben, worden meestal kleinere en middelgrote maten voor de pop gekozen.


Aankleden vereist ook sommige vaardigheden

Om ervoor te zorgen dat de sekspop ondergoed draagt, dien je haar plat neer te leggen en uit te lijnen met het kruis. Vervolgens kan je het ondergoed over haar dijen schuiven. Trek het ondergoed omhoog tot aan haar heupen. Het aantrekken van kousen zal op dezelfde manier soepel verlopen in deze positie.

Het kan in het begin een beetje lastig zijn om je pop aan te kleden, maar na wat oefening vinden de meeste eigenaren van sekspoppen het juist erg interessant.

Een bad nemen

Het is een bijzondere ervaring om tijd door te brengen met je geliefden, en dit geldt ook voor je liefdespop. Het is een manier om te ontspannen na een vermoeiende dag. En hoe voelt het om seks te hebben met je pop in bad? Het is een compleet andere ervaring dan in bed, heel anders dan wat je gewend bent!

Houd er echter rekening mee dat niet alle poppen geschikt zijn om kleding te dragen, omdat de kleuren kunnen afgeven op de huid van de pop.

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

 

Volgende lezen

Waarom zijn sekspoppen zo populair?
Hoe maak je je liefdespop schoon na het bedrijven van de liefde?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.