Voor Nieuwkomers: HOE gebruik je sekspoppen?

Voor Nieuwkomers: HOE gebruik je sekspoppen?

Voor beginners: HOE gebruik je sekspoppen?Leven met een pop

Omkleden

Als poppenliefhebber is het aankleden van je pop een dagelijkse taak, dus je moet de vaardigheid goed leren. Trek haar bijvoorbeeld vandaag sportkleding aan, morgen een bikini, enzovoort. Wanneer je modieuze kleding voor je sekspop kiest, moet je goed letten op de maat van de kleding. Omdat liefdespoppen de perfecte lichaamsvorm hebben, hebben we meestal gekozen voor kleine en middelgrote maten voor de pop.

Aankleden vereist ook sommige vaardigheden:

Als je wil dat de sekspop ondergoed draagt, moet ze plat liggen en uitgelijnd met het kruis. Vervolgens kan je het ondergoed over de dijen plaatsen. Tel haar heupen op en trek het ondergoed omhoog. Het aantrekken van de kousen zal in dezelfde positie erg soepel verlopen. 

Het aankleden van je pop kan in het begin een beetje lastig zijn, maar na wat oefening vinden de meeste poppenbezitters het erg interessant. 

Een bad nemen

Het gevoel om tijd te spenderen met je dierbaren is heel bijzonder. Dat is de manier om na een vermoeide dag tot rust te komen bij je liefdespop. Hoe voelt het om seks te hebben met de pop in de badkuip? Het is een heel andere ervaring dan in bed, het is heel anders dan normaal!

 

Let op, niet alle poppen zijn gemaakt om kleding te dragen omdat kleuren kunnen afgeven op de huid van de pop.

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

 

Share: