masturbator

Wie koopt de sekspop? - Shop hier

Wie koopt de sekspop? - Shop hier

Mensen die siliconen poppen bezitten noemen zichzelf vaak "poppenvrienden", of zelfs "poppenpapa's" en "poppenmoeders", en noemen hun kleine kring de "poppenkring".

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

De poppenkring kan worden onderverdeeld in twee categorieën mensen. De eerste categorie vertrouwt voornamelijk op sekspoppen om in hun psychologische behoeften te voorzien. Ze genieten ervan om levensgrote poppen aan te kleden, rollenspellen te spelen en foto's van de poppen te maken. Sommige mensen in deze categorie zoeken spirituele steun, anderen zijn kinderloze stellen die een realistische liefdespop kopen om als dochter op te voeden, en er zijn ook weduwnaars die een pop gebruiken als vervanging voor hun overleden vrouw.

De tweede categorie richt zich meer op het vervullen van fysieke behoeften. Veel gebruikers combineren echter beide behoeften. Volgens Yang Dongyue, de oprichter van Tiais, heeft ongeveer 30% tot 40% van degenen die hun fysieke behoeften bevredigen, nog steeds vriendinnen of gezinnen. Er is ook een groep mensen die alleen wonen en moeite hebben om aan hun behoeften te voldoen in het normale sociale leven, en zij vertrouwen op siliconenpoppen om aan hun fysieke behoeften te voldoen.

In 1977 lanceerde Orient Industry, de beroemde Japanse fabrikant van sekspoppen voor volwassenen, hun eerste "premium sekspop" genaamd Smile. Het doel was om het gebruik van sekspoppen gemakkelijker te maken voor een specifieke groep mensen. Op dat moment waren alleen opblaasbare poppen beschikbaar in Japan, en voornamelijk gehandicapten en alleenstaande senioren maakten er gebruik van. Echter, deze opblaasbare poppen waren groot en lastig om vast te zetten, waardoor ze moeilijk te gebruiken waren. In die tijd waren "Smiles" duur, en Orient Industry had een kortingsprogramma voor fysiek en mentaal gehandicapten om de last voor deze groep te verlichten.

Ondanks het "seksuele" stigma dat aan de perceptie van siliconenpoppen is toegevoegd, is een siliconenpop eigenlijk veel meer dan alleen dat label. Het omvat veel, veel meer dan alleen een volwassen object.

 

De fabrikant van siliconen poppen, CST Doll, heeft berekend dat ongeveer 40% van hun kopers de sekspop gebruikt als een seksueel hulpmiddel.

Daarnaast is ongeveer 40% van de kopers bereid om een levensgrote pop als een "minnaar" te behandelen, waarbij ze hun emoties en verlangens op de pop projecteren en zo voldoen aan de behoefte aan wederzijds gezelschap van ziel en lichaam.

 

Bovendien koopt ongeveer 20% van de mensen deze poppen als louter objecten die ze niet meer nodig hebben.

Volgens de psycholoog Dr. Aaron Ben-Zeev is intimiteit veel meer dan alleen seks. De belangrijkste kenmerkende eigenschap ervan is een betekenisvolle, duurzame en vriendschappelijke wederzijdse relatie die uniek en onvervangbaar aanvoelt. Seksuele ontmoetingen, van welke aard dan ook, zijn in wezen kort en oppervlakkig. Het maakt niet uit wie de partner is, het kan zelfs denkbeeldig zijn.

 

Zelfs vandaag de dag, nu siliconen sekspoppen steeds minder als louter "seksinstrumenten" worden gezien, is de eerste reactie van veel mensen erop nog steeds "pervers" en "walgelijk". Dit stereotype is geworteld in het gevoel van schaamte en viezigheid dat de maatschappij heeft als het gaat om seksualiteit, evenals in het feit dat mensen op verschillende manieren over seks praten. In deze denkwijze worden TPE- en siliconenpoppen automatisch geassocieerd met seks, waardoor ze net zo beschamend en vies worden gezien als seks zelf, evenals de mensen die ze gebruiken. Hierdoor voelen eigenaren van sekspoppen zich belemmerd om openlijk hun gevoelens te uiten, net zoals mensen met andere hobby's dat wel kunnen doen. Maar afgezien van deze stereotypen, moeten eigenaren van sekspoppen die geen diefstal plegen, niemand schaden, morele grenzen overschrijden of anderen schade berokkenen, echt het stigma van "perverseling" dragen? Elke eigenaar van een sekspop is een levend, ademend menselijk wezen met vreugde en verdriet, dat net als iedereen moeilijkheden ervaart en zich soms eenzaam, gewoon en alledaags voelt. Misschien hebben zij alleen een beetje respect, tolerantie en begrip nodig.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

Volgende lezen

sex pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.