Wie koopt de sekspop?

Wie koopt de sekspop?

Mensen die siliconen poppen bezitten noemen zichzelf vaak "poppenvrienden", of zelfs "poppenpapa's" en "poppenmoeders", en noemen hun kleine kring de "poppenkring".

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

De poppenkring is verdeeld in twee categorieën van mensen, één vertrouwt hoofdzakelijk op de sekspop om de psychologische behoeften op te lossen. En zij houden ervan om levensgrote poppen aan te kleden of een rollenspel te spelen, en foto's nemen van de sekspop is hun favoriet. Sommigen van deze mensen zoeken spirituele steun; sommigen zijn kinderloze paren die een realistische liefdespop kopen om als dochter op te voeden; sommigen zijn weduwnaars van hun overleden vrouw. De andere categorie richt zich op het oplossen van fysieke behoeften. Meer gebruikers hebben een combinatie van beide behoeften. Yang Dongyue, de oprichter van Tiais, zei dat naast alleenstaanden, 30% tot 40% van degenen die hun fysieke behoeften oplossen, vriendinnen en gezinnen hebben. Er is ook een categorie van mensen die op siliconepoppen vertrouwen om hun fysieke behoeften op te lossen, die mensen zijn die alleen leven en het moeilijk vinden om hun behoeften in het normale sociale leven te ontmoeten.

Toen de beroemde Japanse fabrikant van sekspoppen voor volwassenen, Orient Industry, in 1977 zijn eerste "premium sekspop", Smile, lanceerde, was dat met het doel het gebruik ervan voor deze groep mensen gemakkelijker te maken. Destijds waren alleen opblaasbare poppen beschikbaar in Japan, en de belangrijkste gebruikers waren gehandicapten en alleenwonende bejaarden, maar zij waren groot en moeilijk vast te zetten, waardoor zij moeilijk te gebruiken waren. In die tijd waren "Smiles" duur en Oriental Industries had een kortingssysteem voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten om de last voor deze groep te verlichten. Ondanks het "seksuele" filter dat aan de perceptie van het publiek over de siliconenpop is toegevoegd, is de siliconenpop eigenlijk meer dan alleen dat etiket; zij houdt veel, veel meer in dan alleen een volwassen voorwerp.

De fabrikant van siliconen poppen, CST Doll, heeft berekend dat hun kopers.

Ongeveer 40% gebruikt de sekspop als een seksueel hulpmiddel.

Ongeveer 40% is bereid een levensgrote pop als een "minnaar" te behandelen, er hun emoties en verlangens op uit te oefenen, en zo te voldoen aan het tweerichtingsgezelschap van ziel en lichaam.

Bovendien, ongeveer 20% van degenen die ze kopen. doen dat als louter grote afdankertjes.

De psycholoog Dr.Aaron Ben-Zeev heeft geschreven dat intimiteit veel meer is dan seks; de belangrijkste charakteristiek ervan is een betekenisvolle, duurzame en vriendschappelijke wederkerige relatie die uniek en onvervangbaar aanvoelt. Seksuele ontmoetingen van allerlei aard zijn in wezen kort en oppervlakkig, en het maakt niet uit wie de partner is, het kan zelfs denkbeeldig zijn.

Zelfs vandaag, nu siliconen sekspoppen steeds minder een "seksinstrument" zijn, is de eerste reactie van veel mensen erop "pervers" en "walgelijk". Dit stereotype is geworteld in het gevoel van schaamte en viezigheid dat de maatschappij heeft als het gaat om seksualiteit, evenals in het feit dat mensen op twee verschillende manieren over seks praten. In deze denkwijze worden TPE & siliconen poppen gekoppeld aan seks, dus zijn ze net zo beschamend en vies als seks, net als de mensen die ze gebruiken. Op deze manier is de gemeenschap van poppeneigenaars niet in staat om hun gevoelens zo vrijmoedig te tonen als mensen met andere hobby's. Stereotypen daargelaten, moeten sekspoppeneigenaars die niet stelen, roven, de moraal schenden of anderen schade berokkenen echt het stigma van "perverseling" dragen? Elke sekspopbezitter is een levend, ademend menselijk wezen, met vreugde en verdriet, dat moeilijkheden ondervindt en zich eenzaam, gewoon en alledaags voelt.

Misschien hebben ze alleen een beetje respect, tolerantie en begrip nodig.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.