Disclaimer

Product waarschuwing
Wees voorzichtig bij het aantrekken van kleding op onze poppen, dit omdat de siliconen kleur uit de kleding kunnen absorberen. Gebruik daarom alleen kleding die meerdere malen gewassen is en bij voorkeur wit om vlekken te minimaliseren, laat de poppen geen kleding dragen om vlekken geheel te voorkomen.

Onze poppen worden vlak voor transport ingesmeerd met een vettige substantie, dit is om het materiaal flexibel en in goede conditie te houden tijdens verzending en opslag. De doos waarin de poppen worden verzonden kan aan de binnenkant wat vlekken vertonen, maar dit komt door de vloeistof die de pop soepel houdt. Deze vloeistof moet er afgewassen worden, anders komen er vlekken op de meubeltjes. Plaats de poppen niet op textiel of meubels om vlekken geheel te voorkomen.


E-mail
Monica Moments garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails tijdig worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd.

Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de daaraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met de ondernemer te corresponderen, accepteert u dit risico.

Links
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. De ondernemer heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. De ondernemer aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Aangenaam... Mijn naam is Britney..

SexDolls?

Welkom op het juiste adres, bekijk al onze sexpoppen, masturbators voor mannen én vrouwen hier.

Lage prijs, de beste kwaliteit en de vrolijkste klanten.