TPE vs Siliconen materialen

De verschillen tussen de materialen die gebruikt kunnen worden bij de productie van sekspoppen:
  1. Materiaal en textuur:
  • TPE: TPE is een materiaal dat een mix van thermoplastische polymeren en elastomeren omvat. Het voelt zacht en realistisch aan, vergelijkbaar met menselijke huid. TPE-poppen kunnen een iets zachter en flexibeler gevoel hebben dan siliconenpoppen.
  • Siliconen: Siliconen sekspoppen zijn gemaakt van hoogwaardige medische siliconen. Siliconen hebben een zijdezachte, gladde en stevige textuur, waardoor de poppen een levensechte huidervaring bieden.

 

  1. Prijs:
  • Over het algemeen zijn TPE-poppen meestal veel goedkoper dan siliconen poppen. Dit kan echter variëren afhankelijk van de specifieke fabrikant en de eigenschappen van de pop. Gemiddeld betaal je voor een siliconen pop zo'n 2-4 keer zoveel als voor een volledige TPE pop.

 

  1. Onderhoud:
  • TPE-poppen vereisen iets meer onderhoud dan siliconenpoppen. TPE heeft de neiging om wat gemakkelijker stof aan te trekken, en het oppervlak kan na verloop van tijd een beetje plakkerig worden als je deze niet goed onderhoud. Regelmatige reiniging en het aanbrengen van talkpoeder is vereist om de pop in goede staat te houden.
  • Siliconenpoppen zijn over het algemeen gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden, omdat siliconen een minder poreus materiaal is en minder gevoelig is voor stof.

 

  1. Gewicht:
  • TPE-poppen kunnen lichter zijn dan siliconenpoppen, wat het hanteren en verplaatsen ervan gemakkelijker kan maken.

 

Het exacte verschil in gevoel tussen TPE en siliconen kan enigszins subjectief zijn, omdat het afhangt van het specifieke product, de productietechnieken en de hardheid van het gebruikte materiaal.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze tussen TPE en siliconen sekspoppen voornamelijk afhangt van persoonlijke voorkeuren, fysieke spierkracht van de gebruiker, budget en individuele behoeften.

 

Ben je fysiek niet erg sterk?
da
n is TPE een goede uitkomst.

Is onderhoud iets wat je niet ziet zitten? 
Dan kun je beter voor siliconen gaan, maar dit zorgt wel voor een hoger prijskaartje.

Ga je liever voor een best prijs-kwaliteit verhouding?
Dan is TPE je beste keus vanwege de scherpere prijs.

Gaat het je meer om de ervaring en vind je wat schoonmaak-werk niet erg?
Dan is TPE wederom de beste keus. 

Aangenaam... Mijn naam is Britney..

SexDolls?

Welkom op het juiste adres, bekijk al onze sexpoppen, masturbators voor mannen én vrouwen hier.

Lage prijs, de beste kwaliteit en de vrolijkste klanten.