masturbator

De beste manier om je vrouw te vertellen over je siliconen sekspoppen

seks pop

Over de hele wereld zijn er talloze mensen die een siliconen sekspop hebben gekocht, maar zich vervolgens in de war voelen over wat ze met de pop moeten doen nadat ze getrouwd zijn. Aan de andere kant zijn er mensen die een sekspop willen kopen, maar geen idee hebben hoe ze dit aan hun partner moeten vertellen. Er gebeurt veel op het gebied van seksualiteit wereldwijd, en het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Mensen over de hele wereld gebruiken sekspoppen om aan hun verlangens te voldoen en om hun seksleven te verbeteren.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 


Het vertellen van je partner over een siliconen sekspop zal zeker niet gemakkelijk zijn, maar als je weet hoe je het op de juiste manier moet doen, zal je niet veel problemen hebben bij het bespreken ervan. Hieronder volgen enkele handige tips die je zullen helpen om je partner te vertellen over de sekspop die je hebt of wilt kopen.

Tip 1: Om haar voorkeuren voor een sekspartner te begrijpen

Het is belangrijk om de voorkeuren van je partner te kennen als het gaat om een sekspartner, zodat je een geschikte sekspop kunt vinden die zowel bij jou als bij haar past. Het goede nieuws is dat je een sekspop kunt aanpassen aan jouw en je partner's behoeften, en daarmee je seksleven kunt verbeteren door het als cadeau te geven op haar verjaardag of jubileum.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je het cadeau op een geschikte gelegenheid aan je partner geeft, zodat ze zich geliefd voelt en het geschenk ook positief kan ontvangen. Misschien houdt ze van een partner met ribbels of heeft ze zelfs fantasieën over het hebben van seks met een mollige of petite partner. Als je een goede sekspop voor haar meebrengt, hoef je verder niets te doen.

Tip 2: Verras haar gewoon met een op maat gemaakte sekspop

Sekspoppen zijn buitengewoon mooi en het is een feit dat vrouwen er meer van houden dan mannen. Zelfs als je plotseling een mannelijke sekspop voor je partner meebrengt, zal ze het zeker goedkeuren, omdat geschenken van geliefden altijd gewaardeerd worden. Het is belangrijk om te begrijpen dat sekspoppen geen taboe zijn waar je bang voor moet zijn om het aan je partner te geven. Alles wat je nodig hebt, is een goed begrip van haar gedachten en gevoelens, en je kunt aan de slag.

Tip 3: Plan een trio-ervaring

Wanneer je een trio-ervaring plant, zijn er veel mogelijkheden. Nu je al weet wie de derde persoon zal zijn, is het eigenlijk heel eenvoudig. Nodig je partner uit naar huis en vertel haar dat je een verrassing voor haar hebt. Neem haar mee naar de slaapkamer en stel haar voor aan de nieuwe sekspop die je voor haar hebt gekocht. Ze zal verrast zijn door het gebaar, maar zodra jullie beginnen met vrijen, zal ze vanzelf de sekspop erbij betrekken en hoef jij verder niets te doen.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.