masturbator

De beste manier om je vrouw te vertellen over je siliconen sekspoppen

seks pop

Er zijn heel wat mensen over de hele wereld die een silicone sekspop hebben gekocht maar dan verward zijn wat met de pop moet worden gedaan nadat zij getrouwd zijn en dan zijn er andere mensen die een sekspop willen kopen maar geen idee hebben hoe het aan uw partner over te brengen. Er gebeurt veel over de hele wereld wat de wereld van de seks betreft en je moet je van de dingen bewust zijn. Mensen over de hele wereld gebruiken sekspoppen om hun lust te bevredigen en ook om hun seksleven te verbeteren.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 


Het vertellen van uw meisje over een silicone sekspoppen zal zeker niet gemakkelijk zijn maar dan wanneer u weet om op de juiste manier te doen zult u niet veel van een probleem hebben in het overbrengen van het aan uw partner. Zo hier onder zijn sommige handige uiteinden die u zullen helpen om uw partner over de milf geslachtspop over te brengen die u hebt of wilt kopen.

Tip 1

Begrijp haar voorkeuren voor een sekspartner -

Wanneer u de voorkeuren van uw partner kent wanneer het op een sekspartner aankomt, krijgt u een geschikte sekspop voor u en haar. Het beste ding hier is dat u een sekspop volgens u en uw partners behoefte kunt aanpassen en dan kruiden uw seksleven door het aan uw partner op haar verjaardag of verjaardag te geven.

Afgezien van dat zorg ervoor dat u het aan uw meisje bij een gelegenheid geeft zodat zij zich geliefd voelt en gewillig het geschenk ook goedkeurt. Zij kan van een geribbelde kerel houden of zelfs een fantasie hebben om met een mollig of petite meisje te slapen en als u een goede pop voor haar brengt zult u niets meer moeten doen.

Tip 2

Koop gewoon een op maat gemaakte sekspop en verras haar -

De sekspoppen zijn uiterst mooi en de waarheid is dat de meisjes meer van hen houden dan kerels doen. Zelfs wanneer u een mannelijke geslachtspop plotseling voor uw meisje brengt zal zij het zeker goedkeuren aangezien een meisjesliefdegiften te allen tijde het enige ding is u moet weten hoe te om het aan haar te geven. Zie geslacht poppen zijn niets als een taboe dat u vreest om het aan uw meisje alles wat je nodig hebt is goed begrip over haar gedachten en gevoelens en daar ga je.

Tip 3

Plan voor een triootje -

Wanneer je een triootje hebt is er een hoop dat gedaan kan worden. Wel, je hebt al begrepen wie de derde persoon zal zijn, dus is het simpel als het is. Bel je meisje naar huis zeg haar dat je een verrassing voor haar hebt neem haar mee naar je slaapkamer en stel haar voor aan de nieuwe sekspop die je voor haar gekocht hebt. Zij zou voor beweging verrast zijn maar dan wanneer u begint seks te hebben zal zij zelf de milf sexpop in het betrekken en u zult niets moeten doen.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.