masturbator pop

Sekspoppen kunnen eenzaamheid verlichten

masturbator pop

Met de snelle ontwikkeling van "Kunstmatige Intelligentie (AI)" hebben robot sekspoppen een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden ontwikkeld.

Nu hebben Britse wetenschappers ontdekt dat robots niet alleen kunnen worden gebruikt voor langdurige zorg, maar ook voor 'AI-lichamelijke poppen' die alleenwonende ouderen kunnen helpen aan de eenzaamheid te ontsnappen.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Professor Nancy Jecker van de Universiteit van Washington heeft "Nothing to be ashamed of AI sex dolls for older people with disabilities" gepubliceerd in het Journal of Medical Ethics. In het artikel wordt stoutmoedig gesuggereerd dat het gebruik van "AI sekspoppen" de lichamelijke en geestelijke gezondheid zou kunnen verbeteren van oudere mensen die alleen wonen of lichamelijke handicaps hebben.

Ze benadrukt dat volwassen sekspoppen vaak worden gezien als mensachtige speeltjes voor vrijgezellen en geeks om hun erotische en psychologische problemen op te lossen, maar dat ze ook een redding zijn voor ouderen en gehandicapten als ze hun schemerjaren ingaan. Het proefschrift gaat over het bevrijden van de illusie van de fysieke pop en het herdefiniëren ervan als een product voor ouderen is de waardigheid van het individu.

De grootste angst van ouderen is om als nutteloos te worden behandeld en geen eigen identiteit te hebben in de familie. Vooral als het gaat om intimiteit, de moeilijkheid om erover te praten in combinatie met het niet weten met wie erover te praten maakt seks het meest urgente maar meest verwaarloosde onderwerp voor ouderen.

Daarom stelde zij voor dat "AI sekspoppen" niet alleen de oorspronkelijke functie van realistische liefdespoppen zouden hebben, maar zelfs de mogelijkheid om met de geest te communiceren, zoals knuffels en gesprekken. Zelfs het ontwerpen en ontwikkelen van realistische sekspoppen voor mensen met geel haar, weduwen, weduwnaars en gehandicapten zou een revolutie betekenen voor de huidige markttrends.

Het doel, zegt zij, is de menselijke waardigheid te respecteren en serieus te kijken naar de ware 'verlangens' van mensen die door invaliditeit en isolement gedwongen zijn hun emotionele behoeften te verminderen, Bovendien kan de sexy sekspop de rol spelen van een goede luisteraar; zij luistert gewoon rustig en gaat niet weg en geeft geen hoop droge woorden terug die het hart van een eenzaam persoon als glas kunnen breken".

Liefde is een menselijke basisbehoefte die een gevoel van hoop en plezier geeft. De afwezigheid ervan heeft een nadelig effect op lichaam en geest, met lichamelijk ongemak, alsook psychologische angst en depressie.

De echte sekspoppen aan de ene kant brengen onzichtbare liefde naar de oudere groep als een metgezel, waardoor hun lichaam de harmonen kan vrijmaken die mensen gelukkig maken; aan de andere kant geven zij ouders ook een afleiding van het denken aan hun kinderen, alsof zij een nieuw kind hebben.

Gezondheid is een zeldzaam goed en hoe gelukkiger je bent, hoe gezonder je bent. Oudere mensen die het mentale aspect missen van het praten en het verzorgen van hun poppen kunnen leiden tot de ziekte van Alzheimer, slapeloosheid, en vele cardiovasculaire en fysieke gezondheidsproblemen. Daarom zijn het aankleden van uw levensechte sekspoppen, met hen praten en hen knuffelen allemaal pleziertjes die u gelukkig en gezond zullen maken.

De eindconclusie is dat goede emotionele communicatievaardigheden samenhangen met het vermogen om te leven, op welke leeftijd dan ook. Wat een mens menselijk maakt is niet alleen leven, maar een echt "leven" hebben en iets doen dat de moeite waard is. Relatie en lichamelijke integriteit zijn onlosmakelijk verbonden met menselijke waardigheid.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
seks pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.