masturbator

Het verschil tussen TPE sekspoppen en opblaasbare poppen

masturbator pop

Een sekspop, ook bekend als een simulatiepop, is een pop die qua vorm en grootte gelijkwaardig is aan een echt menselijk lichaam en primair bedoeld is voor gezelschap en dagelijkse levensfuncties. Liefdespoppen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, variërend van volledige lichaamspoppen tot poppen die alleen bestaan uit bepaalde lichaamsdelen. Sommige van deze poppen hebben trillende functies om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen, en in sommige gevallen zijn de delen van de pop zelfs verwisselbaar.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

sexs pop

Siliconen Sekspoppen

Ze bieden een ruime keuze aan uiterlijkheden en voelen zachter aan dan gewone siliconen sekspoppen, waardoor ze echt aanvoelen als huid. Veel bedrijven bieden ook miniatuurpoppen aan, die voorzien zijn van een metalen skelet en beweegbare gelaatstrekken, waardoor je hun uitdrukking en houding kunt aanpassen. Het gebruik van deze poppen vereist echter wel enige voorbereidingstijd, zoals het poederen van het huidoppervlak en het verwarmen met een elektrische deken.

TPE Sekspoppen

TPE-materiaal lijkt op het eerste gezicht op siliconen, maar is zachter en flexibeler dan siliconenpoppen. Dit resulteert ook in vervormbaarheid van TPE-poppen, die vaak een metalen skelet hebben, vergelijkbaar met siliconenpoppen. Hierdoor kunnen TPE-poppen enigszins zwaar aanvoelen, hoewel veel TPE-sekspoppen kleiner en lichter zijn dan siliconenpoppen. Wanneer TPE-materiaal wordt verwarmd, heeft het een zeer realistische aanraking. Het enige nadeel voor degenen die graag hun poppen aankleden, is dat TPE-poppen gemakkelijk vlekken kunnen krijgen. Daarom zijn lichtgekleurde kleren over het algemeen het meest praktisch.
sex pop

Het verschil tussen vaste en opblaasbare sekspoppen

  1. Vaste sekspoppen hebben een titanium skelet met meerdere gewrichten en technische ondersteuning, waardoor je ze in elke gewenste positie kunt plaatsen. Ze zijn niet opblaasbaar en hebben een vaste pose, wat voldoet aan de behoeften van sommige mensen.

  2. TPE- en siliconenpoppen worden gegoten en kunnen niet worden opgevouwen. Meestal kan alleen het hoofd worden verwijderd, en voor opslag heb je een grote opbergdoos en een droge omgeving nodig. Aan de andere kant kunnen opblaasbare poppen worden opgevouwen en opgeslagen in een hoek van een kast nadat ze zijn leeggelopen en schoongemaakt.

  3. Realistische liefdespoppen zijn gemaakt van complexe materialen en ondergaan speciale processen om ze zo realistisch mogelijk te maken. Ze voelen meer aan als echte huid. Opblaaspoppen zijn minder realistisch en voelen duidelijk plastic aan omdat ze opgeblazen zijn, waardoor ze er popperig uitzien.

  4. Lifesize sekspoppen zijn duurder, maar bieden een hoge mate van gebruikerstevredenheid en gaan lang mee. Opblaaspoppen daarentegen hebben een lagere mate van tevredenheid en zijn goedkoper op de markt verkrijgbaar. Ze hebben vaak problemen zoals luchtlekkage en een beperkte levensduur.

torso seks pop
Als je je eenzaam voelt en verlangt naar gezelschap, is het zeker de moeite waard om een echte sekspop te overwegen. Het kan een goede keuze zijn om je behoeften te vervullen.
Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.