masturbator

Het verschil tussen TPE sekspoppen en opblaasbare poppen

masturbator pop

Een sekspop, ook wel simulatiepop genoemd, is een gelijkwaardige pop met de vorm en grootte van een echt menselijk lichaam, primair voor kameraadschap en dagelijkse levensfuncties. De liefdespoppen zijn er in verschillende vormen en maten, sommige kunnen bestaan uit het gehele lichaam van de partner, en andere kunnen alleen uit andere lichaamsdelen bestaan. De delen van deze poppen trillen soms volgens de behoeften van de gebruiker en zijn soms zelfs verwisselbaar.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

sexs pop
Siliconen Sekspoppen
Ze zijn zachter dan gewone siliconen sekspoppen, voelen echt aan als huid en bieden een ruime keuze aan looks. Veel bedrijven bieden miniatuurpoppen aan. Deze poppen hebben een metalen skelet en beweegbare gelaatstrekken, zodat u hun uitdrukking en hun houding kunt aanpassen. Er is veel voorbereidingstijd nodig om de pop te gebruiken - het poederen van het huidoppervlak, het verwarmen met een elektrische deken, enz.
TPE Sekspoppen
TPE materiaal is gelijkaardig aan silicone met het blote oog, maar is zachter en plooibaarder dan silicone poppen, ook resulterend in TPE poppen die at vaak vervormbaar zijn en een metaalskelet hebben zoals silicone poppen, wat hen een beetje zwaar maakt: hoewel vele TPE sekspoppen kleiner en lichter zijn dan silicone poppen. TPE materiaal heeft een zeer realistische aanraking wanneer het verwarmd wordt en het enige nadeel voor diegenen die graag hun poppen aankleden is dat TPE poppen gemakkelijk bevlekt kunnen worden, dus licht - gekleurde kleren zijn over het algemeen het meest praktisch.
sex pop
In dit artikel richten we ons op het verschil tussen vaste en opblaasbare stoffen. Ze worden hieronder weergegeven.
1.Het skelet van de sekspop is gemaakt van titanium en heeft verschillende gewrichten en technische ondersteuning zodat u kunt poseren op elke manier die u maar wilt. Ze is opblaasbaar voor gebruik en heeft alleen een rechte pose, die alleen aan de behoeften van sommige mensen voldoet.
2.TPE & Silicone poppen zijn gegoten en kunnen daarom niet worden opgevouwen, meestal kan alleen het hoofd worden verwijderd, en opslag vereist een grote opbergdoos en een droge omgeving; opblaasbare poppen kunnen worden opgevouwen en opgeslagen in een hoek van een kast na leeglopen en schoonmaken.
3.Realistische liefdespoppen zijn realistischer door de complexiteit van de materialen en processen die gebruikt worden om ze te maken. En ze voelen meer aan als echte huid, terwijl opblaaspoppen minder realistisch zijn en duidelijk plastic aanvoelen omdat ze opgeblazen zijn, waardoor ze er alleen maar popperig uitzien.
4.Lifesize sekspoppen zijn duurder en geven een hoge mate van gebruikerstevredenheid en een lange levensduur, terwijl opblaaspoppen een lage mate van tevredenheid hebben en goedkoper op de markt zijn, met problemen zoals gemakkelijke luchtlekkage en een korte levensduur.
torso seks pop
Als je je eenzaam voelt en behoefte hebt aan gezelschap, probeer dan een echte sekspop te kopen, ik weet zeker dat het een goede keuze is!
Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.