masturbator

Zijn sekspoppen veilig? Sekspop veiligheidstips voor jou

Zijn sekspoppen veilig? Sekspop veiligheidstips voor jou

De sekspoppenindustrie is in het recente verleden enorm gegroeid gezien het duistere verleden dat er aanvankelijk was. Met Howard Stern als pionier in de verwerving van realistische sekspoppen, zijn deze lustpoppen veranderd van eenvoudig opgeblazen poppen tot mensachtige siliconen sekspoppen en TPE sekspoppen. Niet alleen werden deze sekspoppen als een taboe beschouwd, maar er was ook een zeker stigma verbonden aan het praten over seks in het openbaar. De mensen hebben de poppen echter omarmd en de explosieve groei van de verkoop wereldwijd is een indicatie van de maatschappelijke acceptatie van deze verbazingwekkende poppen.

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

 

De poppen zijn in de loop der jaren verbeterd en sommige kunnen nu zelfs een gesprek met je voeren. Het is zo verbazingwekkend! Welnu, de poppen zijn gecodeerd met speciale intelligentiecapaciteiten die hen in staat stellen op passende wijze op verschillende situaties te reageren. De populariteit van de sekspop wordt eigenlijk toegeschreven aan Howard Stern, die in de jaren 1990 een realistische sekspop bestelde en er tijdens de uitzending daadwerkelijk seks mee had. In een tijd waarin sekspoppen aan sterke kritiek blootstonden, had Howard's moedige daad een grote invloed op de algemene aanvaarding van deze verbazingwekkende seksuele hulpmiddelen.

De talrijke voordelen van sekspoppen kunnen niet over het hoofd worden gezien:

  • Zij zijn een ideaal alternatief voor relaties gezien hun talrijke voordelen ten opzichte van vrouwen.
  • Ze bieden een geweldige manier om de verloren intimiteit met je partner in de slaapkamer terug te brengen, zonder dat je je partner hoeft te bedriegen.
  • Voor mensen die verschrikkelijke ervaringen in relaties hebben meegemaakt, kan de sekspop worden gebruikt als een acclimatisatiestap om weer terug te keren in de datingwereld.
  • De pop blijft maagd en onaangeraakt tot de dag dat u haar koopt. Dit maakt ze 100% veilig voor seksueel.
  • Overdraagbare Infecties (soa's).
  • De sekspop is volledig onderdanig en klaar voor jou waardoor ze loyaler en onderdaniger is dan vrouwen (wie wil dat niet?).
  • De poppen zijn er ook in verschillende maten en vormen om aan de uiteenlopende behoeften van de brede markt te voldoen. Zij worden ook geleverd met ingeschreven beweegbare gewrichten die hen voor u extra flexibel maken.

Na de veelbelovende vooruitgang van de sekspoppenindustrie en de talrijke voordelen die poppen bezitten, kunnen we het gezondheids- en veiligheidsaspect niet over het hoofd zien. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste overweging en factor die de basis moet vormen van uw beslissing om al dan niet een realistische sekspop aan te schaffen.

Hoe blijf je veilig als je een sekspop gebruikt?

  • De drie belangrijkste gezondheids- en veiligheidsoverwegingen waarmee u rekening moet houden, zijn de kwaliteit van het product, het ontwerp en de materialen die gebruikt zijn om de pop te maken. De sekspoppenindustrie is goed gereglementeerd en daarom is het uiterst belangrijk dat u weet waar u op moet letten en wat u moet vermijden als u op zoek bent naar een sekspop.
  • Zorg ervoor dat u koopt van een gerenommeerde winkel bij voorkeur een die garanties op hun producten biedt. Bovendien, kijk uit voor de consument beoordeling en kies een ding op de kwaliteit van de verkoper (dit werkt altijd).
  • Bij seksspeeltjes is het raadzaam iets meer geld uit te geven en producten van siliconen en TPE-materialen aan te schaffen. Beide materialen zijn niet schadelijk of irriterend voor de menselijke huid en kunnen gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd zonder de kwaliteit van het speeltje op de lange termijn te beïnvloeden. Wat nog verbazingwekkender is, is dat zowel siliconen als TPE materialen hypo-allergisch zijn, wat betekent dat bij het gebruik van producten die ervan zijn gemaakt, er geen kans is op huidirritatie of ziekte.

Het skelet dat het speeltje ondersteunt is volledig gewatteerd en breekbaar om te voorkomen dat je je verwondt tijdens het vrijen. Het seksspeeltje is volledig veilig en de uitgebreide kwaliteitstests van de afgelopen jaren bevestigen dit. Echter, gezien het feit dat sekspoppen er zijn in dragende vormen en maten, is het raadzaam om te voorkomen dat u uw rug gebruikt om zwaar speelgoed op te tillen, omdat dit rugklachten kan veroorzaken.Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
De perfecte sekspop kiezen: Een uitgebreide koopgids

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.