masturbator

Over het alternatieve gebruik van sekspoppen

masturbator pop

Sekspoppen voor volwassenen zijn in de loop der jaren steeds populairder en meer geaccepteerd geworden over de hele wereld. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen bestaan uit verschillende lichaamsdelen, variërend van alleen het hoofd of bekken tot het volledige lichaam, om de gebruiker te stimuleren. Deze poppen werken meestal door middel van trillingen en de onderdelen kunnen verwijderbaar of uitwisselbaar zijn.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Wanneer je de juiste liefdespop hebt, kunnen al je seksuele fantasieën werkelijkheid worden. De beste sekspoppen zijn gemaakt van siliconen/TPE, omdat ze de pop een menselijkere uitstraling geven en je daardoor de meest bevredigende ervaring bieden. Maar hier komt het interessante punt: sekspoppen kunnen voor meer dan alleen seksuele doeleinden worden gebruikt. Hoewel dit misschien vreemd klinkt, is het waar. Er zijn nieuwe manieren ontdekt om sekspoppen te gebruiken, en het lezen van dit artikel kan een ware eye-opener voor je zijn.


1. Seksuele voorlichting voor volwassenen

Om eerlijk te zijn, is er een grens aan wat er op school kan worden geleerd, dus kun je niet 100% volledig op de hoogte zijn van seks. Veel mensen begrijpen het gewoon niet als het over seks gaat, wat tot mislukkingen en fouten leidt. In dit geval kan een sekspop fungeren als een gids.

Sommige mensen hebben pech. Het is triest dat ze pas als volwassene beseffen dat ze nooit de lichaamsstructuur van het andere geslacht hebben gezien of begrepen. Dit kan te wijten zijn aan een gebrek aan seksuele voorlichting tijdens hun opvoeding of omdat ze erg verlegen zijn. Dit gebrek aan seksuele ervaring kan een groot probleem vormen wanneer ze gaan trouwen of beginnen met daten.

Een oplossing voor dit probleem ligt in seksuele voorlichting, en op dat gebied kunnen realistische sekspoppen op een gegeven moment van pas komen. Deze poppen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende lichaamsdelen, en kunnen worden gebruikt voor educatieve doeleinden. Sekstherapeuten kunnen deze poppen en hun verschillende lichaamsdelen gebruiken om instructies te geven. Bovendien kunnen koppels oefenen voordat ze daadwerkelijk seks hebben.

2. Kunstproject

Gekke kunstenaars hebben vaak sexy echte sekspoppen gebruikt in hun kunsttentoonstellingen! Sommigen van jullie zullen bekend zijn met het feit dat James Franco daadwerkelijk een liefdespop heeft gebruikt om een artistieke waanzin te creëren. Hij gebruikte de pop om een verhaal te vertellen, een verhaal dat zich afspeelde achter de schermen van rebellie.

3. Andere creatieve ideeën voor het gebruik van hete sex poppen.

Benieuwd? Blijf lezen!

Persoonlijke bescherming: Reis je alleen en maak je je zorgen over mogelijke lastige situaties? Of wil je gewoon iemand naast je hebben? Hoewel we geen garanties kunnen geven, is het zeker het overwegen waard.

Grappen: Is er iets memorabeler dan een grap uithalen met je beste vriend? Natuurlijk moeten dit soort grappen onschuldig en speels blijven.

Kledingrek: Leun de pop simpelweg tegen de muur of bevestig haar aan een kapstok en gebruik haar als een handige plek om kleding aan op te hangen.

Knuffelen: Plaats haar op de bank, stoel of kruk en geniet van het comfortabele gevoel van haar zachte lichaam terwijl je ontspant.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je kunt doen met een TPE sekspop, maar laat je creativiteit de vrije loop. Als je nog andere interessante toepassingen in gedachten hebt, deel je ideeën dan in de commentaarsectie om anderen met hun poppen te inspireren!

 Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

seks pop
Zijn sekspoppen veilig? Sekspop veiligheidstips voor jou

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.