masturbator

Ben je geïnteresseerd in AI Sex Doll?

seks pop

AI Robot Sekspoppen zijn er, en het is geen gimmick intelligente gezelschapsrobots uit films als 'MechaGirl' en 'Artificial Intelligence' zijn nog niet verschenen, het was slechts een kwestie van tijd.

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

De meeste gezelschapsrobots zijn tegenwoordig niet meer dan nieuwe sekspoppen met licht mechanische functies. Ze zijn ontworpen om meer te zijn dan alleen maar emotie; ze kunnen praten over wetenschap en filosofie, en zelfs moppen vertellen. Als je hem slecht behandelt, of als je gedrag hem niet aanstaat, gaat hij in de slaapstand. Ze hebben momenteel een gemiddelde prijs van $10.000

Het gaat er hier niet om of ze zullen opkomen of hoe ze zich zullen ontwikkelen, het gaat hier om de psychologische en sociale implicaties en, zoals bij elke technologie, is er altijd een lange lijst van voor- en nadelen waarmee rekening moet worden gehouden naarmate de dingen zich ontwikkelen. Er zijn veel meningen geuit, en zij hebben het gevoel dat het niets meer is dan een pop - dat gezelschapsrobots niets meer zijn dan een zeer geavanceerde vorm van een pop. Aan de andere kant maakt men zich zorgen over het feit dat een robot sekspop is en dat men er een emotionele band mee ontwikkelt. Niemand kan een definitief antwoord geven op de vraag of dit goed of fout is, en allen hebben wel enkele argumenten voor en tegen robots.

Voordelen

Metgezel-robot sekspoppen kunnen helpen om het persoonlijk welzijn te verhogen, onder meer door gezelschap te bieden en misschien emotioneel comfort voor wie geen partner heeft. Met een voldoende geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie zouden mensen een potentieel bevredigende relatie met een robot metgezel kunnen ontwikkelen. Voorstanders van het gebruik van gezelschapsrobots zijn vriendelijk, dat zij mensen die anders hun geestelijke frustraties zouden willen botvieren door anderen in het openbaar lastig te vallen of te mishandelen, in staat zullen stellen dit te doen, of dat het een goed hulpmiddel is om te leren en ervaring op te doen in intermenselijke relaties. In feite kan het gewoon een interessante aanvulling zijn voor individuen en partners. In veel gevallen wordt sociale interactie gezien als een natuurlijke vooruitgang voor diegenen die voorstander zijn van technologie.


Nadelen

De tegenstanders van de integratie van robot sekspoppen in de samenleving wijzen al snel op de problemen die deze nieuwe technologie met zich mee kan brengen. Ten eerste is er de morele vraag bij gezelschapsrobots of intimiteit met een AI-vorm een daad van ontrouw is. In veel van de argumenten tegen gezelschapsrobots speelt moraliteit een "rol". Sommigen beweren dat gezelschapsrobots in de ogen van sommigen het idee van objectivering van de mens bevorderen. Bovendien vinden zij dat een persoon met een neiging tot intimidatie of geweld door het gebruik van robots zou worden aangezet tot toekomstig negatief gedrag, en dat is precies de reden waarom veel mensen zich zorgen maken over de productie van gezelschapsrobots.

In het algemeen wordt gevreesd dat robotmetgezellen zullen leiden tot een afname van menselijk mededogen. Men vreest dat een misplaatste emotionele band negatieve psychologische gevolgen kan hebben voor kwetsbare mensen. Ten slotte vrezen sommigen dat robotgezellen onrealistische verwachtingen zullen wekken wanneer een persoon van interactie met een echte robotpop overstapt op interactie met een mens.

Tot nu toe is het onderzoek naar de houding van het publiek tegenover robot sekspoppen verre van verzadigd. Wetenschappers hebben het onderwerp waarschijnlijk om een aantal redenen vermeden, sommigen omdat ze denken dat het een nieuwe discussie is, anderen omdat ze denken dat het te lastig is om te bestuderen. Onnodig te zeggen dat het onderwerp ethisch, psychologisch en sociaal relevant is en een serieuze studie verdient.

Wat de huidige stand van zaken betreft, is er een brede en erkende kloof in het huidige onderzoek. Uit een recent onderzoek bleek dat deelnemers het over het algemeen gemakkelijker en aanvaardbaarder vonden om met liefdesrobots te communiceren dan met mensen, dat vrouwen meer aarzelden om metgezelrobots te omhelzen dan mannen, en dat oudere generaties het minder gepast vonden om intiem te zijn met robots dan millennials.

Zeker, de introductie van sekspoppen voor volwassenen heeft het gezicht van de menselijke interactie en intimiteit veranderd, maar hoe en in welke mate is een onbeantwoorde vraag, en het is de verantwoordelijkheid van onderzoekers. Wat zijn de psychosociale implicaties? Kan een robot metgezel echt de menselijke ervaring vervangen? Wat voor soort recente vooruitgang zullen robot-poppen als metgezel worden gezien? En zo ja, wie zou onpartijdig genoeg zijn om een dergelijk toezicht te houden?

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Volgende lezen

masturbator pop
masturbator pop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.