masturbator

Kunnen sekspoppen gepierced worden?

sexpop

De meeste sekspoppen zijn gemaakt van TPE of siliconen, die zijn ontworpen om de menselijke huid na te bootsen. Het is mogelijk om een sekspop volledig te doorboren, maar in tegenstelling tot onze huid herstellen TPE en silicone zichzelf niet en zijn ze niet pijnlijk. In veel opzichten is het dus gemakkelijker om een volwassen sekspop te piercen dan een mens. Het is belangrijk op te merken dat piercings permanent zijn, dus denk goed na voordat je een poging waagt.


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken


De geplande piercingplaats zal van invloed zijn op de details van het proces en we zullen de twee belangrijkste methoden - "piercing" en "pinching" - bespreken en uitleggen waarom ze zo worden genoemd.


 

Methode 1: "Doorboren"
Bij deze methode wordt een gebied doorboord waar een duidelijk in- en uittredepunt is en hoef je alleen maar te doorboren.

Kies het gebied waar je wilt prikken (teken een kleine cirkel in dit gebied met een potlood). Meet de breedte van de piercingnaald en zoek een eenzamere om de love doll te piercen.
Zorg ervoor dat uw piercing naald is dezelfde breedte of een beetje kleiner. Pak de naald in het bepaalde gebied en druk stevig tot de punt van de naald erdoorheen gaat. Plaats de oorbel of de charme op de kleine sekspop door het gat dat het doorgeeft.

 

 

Methode 2: "Pinching"
Dit is een techniek die gebruikt moet worden op plaatsen die niet volledig gepierced kunnen worden, zoals de navel, waar je naald geen duidelijke uitgang heeft.

Nogmaals, kies het gebied dat je wilt doorboren. Meet de lengte van de punctie en probeer de uit- en ingangspunten mentaal te markeren. Pak elk punt afzonderlijk vast met uw duim en wijsvinger en knijp. Steek de naald door het samengeknepen gebied. Nu beide gaatjes open zijn, kunt u het ornament in het doorboorde gedeelte plaatsen.

 

Opmerkingen over perforatie

Hoewel TPE een zeer zacht materiaal is, betekent dit niet dat het perfect is. Hoewel het niet zo gemakkelijk is om een TPE sekspop te breken met een eenvoudige naald, brengt het doorboren wel enkele risico's met zich mee. Niet alle metalen reageren perfect met TPE, en dit kan leiden tot wat lijkt op een menselijke uitslag van vlekken.

Welke metalen deze reactie veroorzaken is niet volledig onderzocht, maar een eenvoudig advies om op te volgen is weg te blijven van goedkope producten; echt uitziende sekspoppen zijn dure producten en moeten worden behandeld als kunstwerken. De theorie is dat sommige metalen goedkope pigmenten op hun oppervlak hebben die in de huid van de veiligste metalen zullen lekken en als je een van deze kunt kiezen, zou je geen probleem moeten hebben.

 


Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

Hoe smeermiddelen te kiezen?
Hoe een sekspop je helpt om angst en depressie te verslaan

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.