masturbator

Kunnen sekspoppen gepierced worden?

sexpop

De meeste sekspoppen zijn gemaakt van TPE of siliconen, materialen die zijn ontworpen om de menselijke huid na te bootsen. Hoewel het mogelijk is om een sekspop volledig te doorboren, is er een belangrijk verschil met onze eigen huid: TPE en siliconen herstellen zichzelf niet en veroorzaken geen pijn. Op veel manieren is het dus eenvoudiger om een volwassen sekspop te piercen dan een mens. Het is echter belangrijk op te merken dat piercings permanent zijn, dus het is verstandig om goed na te denken voordat je een dergelijke stap neemt.

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

We zullen bespreken hoe de geplande piercingplaats invloed heeft op de details van het proces en de twee belangrijkste methoden: "piercing" en "pinching". We zullen ook uitleggen waarom ze deze namen hebben gekregen.

 Methode 1: "Doorboren"

Bij deze methode wordt het gebied gekozen waar je wilt prikken en wordt er rechtstreeks doorheen geprikt.

Volg deze stappen om de piercing uit te voeren:

  1. Kies het gewenste gebied waar je wilt prikken en teken een kleine cirkel met een potlood om het gebied aan te geven.
  2. Meet de breedte van de piercingnaald en zoek een plek waar je de sekspop kunt doorboren zonder andere delen te beschadigen.
  3. Zorg ervoor dat de piercingnaald dezelfde breedte heeft of iets smaller is dan de gewenste maat.
  4. Plaats de naald op het aangegeven gebied en oefen stevige druk uit totdat de punt van de naald er doorheen gaat.
  5. Bevestig de oorbel of het sieraad aan de sekspop door het gaatje dat je zojuist hebt gemaakt.

Zorg ervoor dat je voorzichtig te werk gaat en de nodige hygiënevoorschriften volgt tijdens het uitvoeren van de piercing.

 Methode 2: "Pinching"

Dit is een techniek die wordt gebruikt op plaatsen waar een volledige piercing niet mogelijk is, zoals de navel, waar de naald geen duidelijke uitgang heeft.

Volg deze stappen om de "pinching" techniek toe te passen:

  1. Kies het gewenste gebied dat je wilt doorboren en meet de lengte van de punctie. Probeer mentaal de uit- en ingangspunten te markeren.
  2. Pak elk punt afzonderlijk vast met je duim en wijsvinger en knijp stevig.
  3. Steek de naald door het samengeknepen gebied, waarbij je ervoor zorgt dat de naald beide gaatjes doorboort.
  4. Nu beide gaatjes open zijn, kun je het sieraad of ornament in het doorboorde gedeelte plaatsen.

Houd er rekening mee dat precisie en voorzichtigheid belangrijk zijn bij het uitvoeren van deze techniek. Zorg ervoor dat je schone en steriele materialen gebruikt en volg de juiste hygiënische procedures om infecties te voorkomen.

Opmerkingen over perforatie

Hoewel TPE een zeer zacht materiaal is, betekent dit niet dat het perfect is. Het doorboren van een TPE sekspop brengt enkele risico's met zich mee, ook al is het niet zo eenvoudig om het te breken met een simpele naald. Het is belangrijk om te weten dat niet alle metalen goed reageren met TPE, wat kan resulteren in vlekken of een uitslag die lijkt op die van de menselijke huid.

Hoewel het niet volledig is onderzocht welke metalen deze reactie veroorzaken, is het verstandig om weg te blijven van goedkope producten. Echt uitziende sekspoppen zijn waardevolle en kostbare producten die als kunstwerken moeten worden behandeld. De theorie is dat sommige goedkope metalen pigmenten op hun oppervlak kunnen hebben die in de huid van de veiligste metalen kunnen lekken. Het is dus raadzaam om zorgvuldig te kiezen en metalen te vermijden waarvan bekend is dat ze dit probleem kunnen veroorzaken.

Klik hier om onze sekspoppen te bekijken

Volgende lezen

Q&A: Waar moet ik op letten bij het kiezen van een geschikt smeermiddel?
sexpop

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.