Hoe maak je je liefdespop schoon na het bedrijven van de liefde?

Hoe maak je je liefdespop schoon na het bedrijven van de liefde?


 

Verreweg de meeste klanten maken hun sekspoppen na gebruik schoon
om ze in goede staat te houden, zodat ze de poppen bij verschillende gelegenheden kunnen gebruiken. Over het algemeen is het schoonmaken van een sekspop een eenvoudige procedure die niet meer dan 5-10 minuten in gebruik neemt. Door deze 5-10 minuten te besteden aan het schoonmaken van je sekspop kun je het meeste uit je sekspop halen voor een hete sessie. Laten we dus eens kijken hoe je elk type sekspop schoon kunt houden, zodat je favoriete Japanse sekspoppen altijd schoon zijn. 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.


Je sekspop schoonmaken is enorm eenvoudig!

Het schoonmaken van je sekspop of je favoriete BBW-sekspop na gebruik is
echt een eenvoudige procedure. En dit is zo gebeurt als je de juiste materialen hebt. Hieronder vindt je de apparaten die we voorstellen en hoe je ze kunt gebruiken om je sekspop er overal
geweldig uit te laten zien.

Vaginale irrigator

Een vaginale irrigator, ook wel douche of spoeling genoemd, is het ideale apparaat om je sekspop na gebruik schoon te maken.

Om deze te gebruiken, vul je de irrigator met reinigingsmiddel en water en dit gebruikt je om je poppenvagina door te spoelen en schoon te maken. Voor het beste resultaten doet u dit nadat u klaar bent met uw pop.

Spons op een stokje

Voor extra reinigingskracht adviseren we om ook een spons op een stokje te kopen. Hierdoor kun je de vagina, billen en mond van je poppen subtiel reinigen. Door de reiniging zal je pop gereinigd worden van eventuele restanten van gebruik. Het is belangrijk dat de pop volledig schoongemaakt wordt van bacteriën, omdat het anders de kwaliteit van de pop kan verminderen. 

Handdouchekop

Het kopen van een afneembare handdouche is een goede keuze voor eigenaren van sekspoppen die graag met hun pop douchen. De douchekop met handvat zorgt ervoor dat de gebruiker in staat is om met het water de sekspop schoon te maken. 

 

Shop nu met 5% korting door de code ''BLOG'' te gebruiken tijdens het afrekenen, bezoek onze shop en bekijk welke poppen we aanbieden.

Share: